Gå til innhold

Mangel på respekt og tillitt - men hvilken vei?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Hei

 

Sitter her som et spørsmåltegn og lurer på om jeg gjør noe feil i en sak med min "partner".

 

Vi har datet i snart 6 mnd. Vi var på vei til å bli sammen da hun plutselig fant ut at hun ikke var klar for en kjæreste. Hun sier hun hele tiden vurderer, men hvor lenge orker man å vente? Jeg kunne få lov til å være elskeren hennes da siden jeg var så god i senga. (Jippi!! /NOT)

 

Hun har en god barndomsvenn (mann) som hun bor hos på eget rom noen ganger når hun er på jobb. Dette for å spare den lange reiseveien helt hjem der hun bor.

Jeg har hele tiden vært klar over saken rundt dette, så dette har vært ok for meg ut i fra det jeg visste om dette.

Men på en sammenkomst med noen venner for litt siden så sier hun at han (kompisen) er såååååå utrolig ålreit, er så deilig å ha en ås snakke med om alt, kunne ligge i senga hans å se tv i bare truse og kunne sove sammen med han. Jeg ble rett og slett veldig såra og skuffet. For meg skurrer dette litt, jeg syns dette blir feil i forhold til oss og respekten for det vi har sammen.
Hun sier hun ikke er utro, men at dette skal gå på tilitt og at jeg må stole på henne.
Jeg vil jo gjerne det, men når jeg vet hvordan han legger ned jenter så og si hver helg så gjør ikke dette saken noe bedre.
Sist helg ringte han henne opp da hun lå hjemme i hans seng å sa at hun måtte sove på sitt eget rom da han hadde med seg ei ny dame hjem fra byen. I tillegg dater han ei annen resten av uka. Altså notorisk "utro".

Grunnen til at hun ligger der inne som hun sier er at det er der tv'n i huset er. Han har ikke noen tv i stua. Jeg har en bad feeling på at det nettopp er derfor han har tv'n der. For da kommer jo hun oppi senga hans å blir der.

Han er også fullt klar over at jeg dater hans venninne. Han viser med dette heller ikke respekt for meg og det vi har.
Ja, jeg er blitt veldig glad i henne. Men føler meg litt overkjørt når hun skal triumfe gjennom med sine saker. Føler at jeg bare står der med lua i handa å skal godta alt. Når jeg tar opp saker som plager meg så vil hun ikke snakke om det. Dette fordi hun har vært sammen med en psykopat som hele tiden var ute etter konflikter.
Jeg gjør alt jeg kan for å ta hensyn til dette, men syns det blir feil at jeg ikke skal få si hva jeg føler om ting.

 

Jeg tenker ofte sånn, hva om jeg hadde ei venninne jeg lå halvnaken ved siden av rett som det var. Både edru og drita full. Fort gjort at noe kan skje da.

Jeg burde sikkert backe ut av alt, men man har jo et lite håp om at dette skal ordne seg.

 

Eller hva?

 

 

Hilsen skuffet og frustrert, men ennå forelsket.




 



Anonymous poster hash: 82376...b87
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei

 

Etter å ha lest dette så syns jeg rett og slett du bare som du selv sier "backe ut". Hvis det å ligge halvnaken ved siden av sin kompis rett som det er til tross for at hun har sitt eget rom er viktigere enn deg, så ser jeg desverre ikke noen framtid for dette forholdet.

 

At du reagerer på dette virker for meg som en helt normal reaksjon. Hadde min date/kjæreste gjort dette mot meg så hadde jeg kuttet henne ut med en gang. Jeg syns dette er å gå langt over streken av henne. Når du i tillegg vet hva slags "fittetjuv" og notorisk utro person dette er, så skjønner jeg veldig godt at du blir usikker, skuffet og frustrert.

Jeg er ingen nr to når jeg skal bygge opp noe med en partner. Det syns jeg ingen skal være.
 

Her virker det som hun prioriterer helt feil spør du meg. Men det er sikkert sånn hun vil ha det ettersom hun ikke ville ha deg som kjæreste, men elsker.
Hun her vil ha i pose og sekk virker det som. For meg virker det ikke som hun er klar for et forhold, desverre.

Jeg hadde faktisk gått så langt som å sagt at skal vi ha noe sammen så får du heller ta den kjøreturen hjem fra jobb. Overnatting hos han etter disse opplysningene hadde vært utelukket for mitt vedkommende. 
Uansett hvor mye du vil stole på henne så blir det vanskelig etter dette. Du skriver at dette er nye opplysninger i forhold til hva du hadde fått tidligere med eget rom osv. Plutselig får du servert dette i et hyggelig lag, ja da skjønner jeg meget godt at du ble såra og skuffet .Jeg tenker bare på hva denne jenta ikke har fortalt, eller hva de kanskje har av hemmeligheter. (Grøss)
 

Nei, du får sette ned foten, kreve respekt av begge og ikke la deg pille på nesen eller la deg diktere.

Ikke lev for andre, men for deg selv.
Lykke til!



Anonymous poster hash: 82376...b87
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...