Gå til innhold

Så sliten!!


SureMamma

Anbefalte innlegg

Har en datter på 2,4 år, hun er kjempe herlig! Har vert alene hele tiden og har hatt masse problemer med sovingen. Vet ikke om det kan være genetisk men barnefaren sover bare 3-4 timer av gangen og farmor sa han ikke sov gjennom natten før han var i fire års alderen. Jeg er så sliten at jeg holder på å bli sprø noen ganger, ikke kjenner jeg folk i nærheten som kan sitte barnevakt heller så det er liksom bare meg. (Vi måtte flytte pga økonomien). Har barnehage på dagen, men har ikke klart å finne en jobb som passer med barnehagens åpningstider så det stresser meg en smule, prøver ta et kurs på nett for å bedre kompetansen hvor vi "samles" på kvelden, men siden jeg bruker opp mot fire timer på å legge mini går jeg glipp av dette som jeg også har investert penger i og dårlig med nattesøvn gpr også utove mengden materiale jeg klarer fokusere på når jeg jobber med oppgaver om dagen. Har liksom kommet dit hvor jeg begynner å bli redd for å bli psykisk ustabil (om jeg ikke allerede er det) og ikke kunne tilby datteren min et stabilt nok hjem til at det er her hun bør bo. Vi har ikke delt foreldreansvar og veldig ustabil kontakt med faren. Tips.. råd.. hjelp.. noen..?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hva er det som gjør at hun ikke sover? Griner hun, overtrøtt? Er hun uthvilt når hun våkner? Har dere noen rutiner? :) når er leggetid og når våkner hun på natten?

 

Skjønner veldig godt du er sliten, desverre er det noen barn som trenger mindre søvn enn andre. Jeg var visst slik når jeg var liten, sov aldri. Sønnen min har heldigvis fått et nogenlunde godt sove hjerte, sover lite på dagen, men godt på natta. Jeg er også alene. Nå er min gutt bare 4 mnd, så kan jo endre seg.

Endret av Tilith
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Be legen om vallergan. Min sønn fikk det for en kortere periode og vips hadde han en fast soverutine i ettertid.



Anonymous poster hash: 7ecc8...3df
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvordan er leggerutinen, her hadde vi noe alla samme problemet med minste. Det som ble vår løsning var: Rolig tid før kveldstell, kose i fanget eller bare kose oss med et eller annet rolig. Så kveldstell, også eventyr. Vi har CD spille på rommene til barna. Setter på en sang som barnet vill ha, men som helst skal være nokså rolig. Mens den går første gang legger vi barnet, for så ligge litt sammen med det, da er sangen kommet til slutten. Sier i fra at vi ligger der til sangen har spilt en gang til, koser litt i håret slik at barnet roes ned med kosen. Går ut når sangen er over. Dette gjorde vi en liten stund til at det ble en vane å roe ned. Nå trenger vi ikke ligge sammen med henne lengre.

 

NB: selv om jeg skrive vi så er det bare en av oss som legger, vi bytter på så hadde blitt feil å skrive jeg/han. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...