Gå til innhold

Trille med sportsvogn comfort


sunnybunny

Anbefalte innlegg

Vi skal på storbyferie og emmaljunga city crossen blir for stor og upraktisk å ha med seg. Vi ser etter et alternativ som kan slås sammen og samtidig være så god at barnet kan sitte mye i den og sove i den. Barnet er 11 måneder.

 

Vi har sett litt på maclaren XT evt XLT, Troller BMX Bangkok, Quinny zapp extra.

 

Fordelen med maclaren er vel at den virker comfertabel for barnet og god å trille. Ser at Troller kom best ut i test i en test for triller under 1500kr, men usikker på om den er  god nok for lange turer. Quinny har jo fordelen av at den kan snus slik at barnet sitter mot den som triller.

 

Noen som har erfaring med reisetriller?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kjøpte en bozz BMX trille fra kopbarnvagn.se. Ca 1000,- full liggestilling, god kalesje, regulerbart fotbrett, lett å bære og å legge sammen, ganske store hjul. Anbefales. Zapp er veldig skranglete og ganske dyr. Lykke til:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Babyjogger city mini, ingen over -ingen ved siden av ;)

 

Hva er det som gjør at du liker den? :)

Den har veldig god trillekomfort, veier lite, er romslig samt at den har genial kalesje og sammenslåingsmekanisme.

 

Googke den og les erfaringer, du finner nok kun positivt :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vil også anbefale Babyjogger city mini på det varmeste! Ei super vogn som tar liten plass, lett å slå sammen (kan enkelt gjøres med en hånd), enkel å trille på ulike ulendt terreng, barnet sitter godt i den, veier lite, punkteringsfrie hjul, stor kalesje som skygger godt for solen, du kan ta av trekket for å vaske det, lett å justere liggestillingen og har helt grei plass under vognen. 

Eneste jeg ikke er så fornøyd med, er at det ikke er justerbart håndtak og at det ikke er ei fotstøtte du kan regulere i samme grad som på en sportsvogn. 

 

Tror vi betalte rundt 3.000 kr, men det er absolutt verdt det. Vi har vår vogn på 4. året nå, og den kommer enda til å bli brukt i ett par år til :) Vil si at vognen har ganske god kvalitet, vår er meget godt brukt, og vi har enda ikke hatt noen plager med den på noen måte. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...