Gå til innhold

Sur og grinete av delt bosted?


Perez89

Anbefalte innlegg

Når stedatter kommer hjem til oss annenhver uke, er hun sur og grinete hele tiden.

Mor sier hun er slik hjemme hos henne også. Nå skal det sies at mor sender henne rundt til alle andre hele uken, og har henne ikke så mye selv. Har skrevet et innlegg tideligere om akkurat det (:

 

Men når vi hadde både min sønn og hans datter med på ferie i en uke, så gikk

"dritthumøret" hennes over etter et par uker, og hun var mye gladere enn jeg har sett henne før.

Noen andre som har noe erfaring med delt bosted på deres barn? Og om humøret er heeeeeelt forandret? Hun er mye sur og skriker for alt. Hver morgen fra hun står opp til hun skal i barnehagen, og MYE når hun kommer fra barnehagen til leggetid.

Går på veggene snart..!

Noen andre som har barn som reagerer på samme måten?

 

Stedatteren er bare 3 år, har hatt delt bosted siden hun var 2.

Jeg er imot delt bosted, men dette er jo sambo og x`en sitt valg, så ja.. (:

Bare lurer på om andre har barn som er på samme måten?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Trenger ikke være delt bosted en gang. Her har ungene vært i dårlig humør i to tre dager etter et dagssamvær, før det har gitt seg. Og eldste brukte 4 dager på å komme seg etter en samværshelg da ho var 3-4 år. Veldig ulike rutiner kan være mye av årsaken.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hun er vel egentlig for liten til å ha delt samvær. Kanskje det er problemet?

 

Ellers har jeg også hørt flere som har erfaring med å ha to uker i slengen når ungene blir større. De rekker å slå seg til ro der de er før de skal avgårde igjen. Kanskje det kunne vært noe på sikt?

 

Anonym poster: 77ee8b9a4d56ad6cc7894686c9f7987f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 måneder senere...

Opplever det samme her, men her er det ikke snakk om delt bosted. Her er det vi som har hovedansvaret, mens mammaen har samvær annenhver helg. Det går alltid et par dager før barna slår seg til ro igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om hun er sur og grinete i hverdagene og det går over etter et par dager når det er ferie tenker jeg at det kan selvsagt være delt bosted men det kan også være at barnet er slitent rett og slett.

 

Jeg har en datter som en del dager er sur som fy om morgenen fordi hun blir vekket og dratt opp og igang med dagen istedenfor å få ta ting i sitt tempo. (hun fikk det i fjor men nå har jeg annen jobb), hun er også veldig ofte i dårlig humør på ettermiddagen nettopp fordi hun er sliten etter lang dag i bhg (8timer før hadde hun bare 6 timers dager.) Dette gir ofte ringvirkninger ut lørdag og noen ganger til utpå søndag. Lengre ferier så får jeg igjen den super blide jenta mi.

Mitt barn er noen år større da, og hun er sliten uten å måtte takle delt bosted på toppen(siden hennes far ikke vil ha henne). Det må jo faktisk gjøre barnet enda mer slitent å i tillegg til bhg og all aktivitet der også måtte forholde seg til to hjem.



Anonymous poster hash: e166a...392
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...