Gå til innhold

HJELP MEG!!! Blir gal, symptomer på UVI, men urinprøven er bra... Tror jeg klikker!!!


Saftsuse 84

Anbefalte innlegg

Jeg har i 4 uker hatt symptomer på urinveisinfeksjon. Jeg prøvde først å få den bort med å drikke rikelig, c vitaminer, tranebær osv. etter en uke ble det betraktelig værre og jeg dro til legen. Finn trimetoprim (?) hjalp ikke, tilbake etter 2 dager, fikk selexid. Tilbake etter 5 dager da heller ikkke dette hjalp. Litt blod i urinen, fikk derfor en kur mot "avansert" blærekatarr, den siste husker jeg ikke navnet på, men den hjalp mot alt fra UVI, gonore, lungebetennelse, miltbrann, ja en hel rekke. Var tilbake hos legen i går da jeg fremdeles har symptomer. Urinprøven var fin.. Men jeg har ett veldig press over blæren, må konstant på do. Det svir ikke ved vannlating, men det kjennes ut som om blæra skal sprekke når som helst.. Det er ømt og rett og slett uutholdelig. Jeg sover max 3 timer i slengen og har store problemer med å sovne, å sovne når man føler at man må SKIKKELIG på do, ja dere kan selv tenke dere. Men ingenting/lite kommer, og det er bare ok mens jeg tisser, men det er akkurat som om jeg ikke blir tom. Jeg forsøkte å få legen til å forstå dette, men svaret jeg fikk var: nei da får du lære deg å leve med det... På mandag begynner jeg på jobb, fatter ikke hvordan det skal gå når jeg ikke får sove og det er så vannvittig ubehagelig. å sykemelde seg er UAKTUELT! Vi har måttet avlyse turen vi skulle dra på i sommer pga min tilstand. Kan noen fortelle meg hva dette kan være evt hva jeg kan gjøre?? Har søkt litt rundt på nettet, men finner egentlig ikke noe det kan være... Jeg er også redd, da søvnmangelen tærer forferdelig på psyken... PS. Har tatt graviditetstest, denne var negativ, dette skulle bare mangle da jeg har hormonspiral.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har ikke opplevd noe tilsvarende selv, men jeg vet om en som hadde mye problem med det hun og legene trodde var urinveisinfeksjon. Det viste seg at det var en stor cyste på en eggstokk som var helt ufarlig, men den måtte fjernes. Jeg kjenner henne ikke, men hun er en bekjent av en bekjent av en bekjent, sånn ca, så jeg kjenner ikke historien i detaljer og aner ikke hvilke symptomer hun egentlig hadde, men jeg hadde hvertfall bedt legen om å bli undersøkt nøyere hvis jeg var deg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har du vært til undersøkelse hos en gynekolog?

 

De tar innvendig ul og kan se om noe presser eller trykker på nerver, cyster eller hva som helst annet. Jeg ville også fjernet spiralen, for flere jeg kjenner har hatt smerter i underliv og rygg som legene sier er umulig å få som bivirkning på spiral, men så fort den har vært ute har smertene forsvunnet.

 

Har du vært til utredning på sykehuset? Da jeg slet med gjentatte urinveisinnfeksjoner ble jeg henvist til sykehuset hvor de undersøkte nyrer, blære og urinveier skikkelig.

 

Det er selvfølgelig ikke meningen du skal gå slik, ring legesenteret ditt og ta en ny snakk med legen, få en henvisning til urolog. Om legen fremdeles er vanskelig ville jeg bestilt time privat hos en urolog jeg altså, det er klart du skal ha hjelp.

 

Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da må du få de til å sende urinen til dyrkning. Da dukker det ofte opp bakterier som ikke vises ved vanlig urinprøve.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest eelis+kian ♥

Ta kontakt med en gynekolog, først og fremst. Dette kan du gjøre privat. Hvis gynekologen ikke finner noe, bør du ta kontakt med en ny lege, som kan henvise deg videre. Det er ikke normalt å gå rundt med sånne ubehag som du har, og det skal sjekkes opp!

 

Lykke til :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 år senere...

Annonse

Fant du noe mer ut om hva det var? Jeg har det AKKURAT sånn som du beskriver. Har hatt det i tre dager og føler det klikker for meg snart. Har tatt både vanlig urinprøve, og dyrking, uten at de fant noe. Var så sikker på at det var urinveisinfeksjon(har hatt det før, og hadde lignende symptomer) så skjønner ingenting. Ifølge legen kunne ikke han gjøre noe, men jeg klarer ikke gå sånn som dette :/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...