Gå til innhold

Se også disse forumene:
Kvinneguiden Doktor Online
Foto

Erfaringer med tfk joggster III fra baby-garage


  • Logg inn for å svare
Ingen svar til dette emnet

#1 vårsol73

vårsol73

    Nytt medlem

  • Medlem
  • Pip
  • 183 Innlegg:

Skrevet 22 July 2012 - 18:37

Må si jeg så langt er veldig fornøyd. Prisen ble 6300 kr totalt med toll og norsk moms. Det inkluderer bag, som er den største bagen til tfk med 78 cm liggflate (faktisk en av de største bagene på markedet, større enn mange av bagene på markedet som feks simo, brio og emmaljunga http://shoppemamma.c...or-er-bagen-pa/) og sportsvogndel. I tillegg inkluderer det pumpe, stelleveske, myggnett og to regntrekk.

Alt fungerte fint med baby-garage http://baby-garage.de/, vognen og alt utstyret ankom uten problem etter kort tid.

Synes den virker lett å trille, den veide faktisk hele 7.5 kg mindre enn de vanligste emmaljunga og simo vorgnene. I tillegg til at den var veldig enkel å slå sammen.

Blir spennende å se hvordan den fungerer i praksis. Det var mannen i huset som fant frem til vognen, jeg hadde nok planlagt en mer romantisk og klassisk vogn (beige emmaljunga eller teutonia elegance) for vår lille tulle. Mannen likte overhodet ikke de vognene, synes de var for tunge og "kjærringaktige".... Slik det ser ut nå tror jeg nok at jeg blir fornøyd også likevel :)

Forumtråden fortsetter under...


Denne siden er en del av Klikk.no/foreldre der du kan lese mer om graviditet, baby og barn. Følge graviditeten uke for uke eller les om babyens utvikling.