Gå til innhold

Se også disse forumene:
Kvinneguiden Doktor Online

Dere er herlige, alle som en!


 • Logg inn for å svare
3 svar til dette emnet

#1 Gjest_<3Barn&Engler<3_*

Gjest_<3Barn&Engler<3_*
 • Gjest

Skrevet 21 June 2012 - 12:56

Uansett hvor uenige eller enige vi alle er, om man har en god dag eller en dårlig dag, om man må slange med leppa til stadighet, eller slenge med leppa over andres surmagga komentarer, om det er så enkelt som middag spm, eller skattepenger. Uansett hva og hvorfor, dagen er ikke helt den samme uten dere ;)

Hvor mange dager jeg har hatt et forferderlig humør, og DiB/BiM sitt anonymforum har redda dagen, det har jeg ikke telling på lenger ;) DiB/BiM gjør livet morosamt å leve dere ;)

Noen som tar en diskusjon om katter igjen? Eller når skattepengene kommer på konto? Hehe ;)

Må jo si noe positivt om alle her inne uansett.. For enda jeg til tider er totalt uenig med HI i tråden, så er det kjekt med en diskusjon, en god latter osv ;)
 • moota m storebror&lillebror og Hønemor30 liker dette

Forumtråden fortsetter under...

#2 Koala *g07*

Koala *g07*

  Aktiv bruker

 • Medlem
 • PipPip
 • 953 Innlegg:

Skrevet 21 June 2012 - 12:58

Hvor kjedelig hadde det ikke vært om alle skulle vært enige.
Selv om jeg innbiller meg at noen gjør seg mer dumme enn de naturlig er, så er det nå et svev av underholdningsverdi over det, for en ensom krok.

#3 Gjest_sommerfuggel i vinterland_*

Gjest_sommerfuggel i vinterland_*
 • Gjest

Skrevet 21 June 2012 - 13:01

Ja, her inne går man igjennom et helt spekter av følelser ;)

Jeg kan le så jeg griner, rive meg i håret av frustrasjon, felle et par tårer på vegne av andres skjebner, riste oppgitt på hodet, eller bare finne stor underholdning her inne. Masse artige diskusjoner og merkelige temaer ;)
 • Hønemor30 liker dette

#4 Gjest_<3Barn&Engler<3_*

Gjest_<3Barn&Engler<3_*
 • Gjest

Skrevet 21 June 2012 - 13:01

Hvor kjedelig hadde det ikke vært om alle skulle vært enige. Selv om jeg innbiller meg at noen gjør seg mer dumme enn de naturlig er, så er det nå et svev av underholdningsverdi over det, for en ensom krok.


Yes! Når man bor langt ute på landet med en radius på ca 1 km til naboer, så gjør det godt å være her inne ;) Plutserlig sosial, enda om man kan sitte i fred og ro i eget hjem, og om man ikke gidder meg, s blir man kvitt alle sammen, bare ved å smekke sammen laptoppen! Kan da ikke bli bedre enn det ;)


Denne siden er en del av Klikk.no/foreldre der du kan lese mer om graviditet, baby og barn. Følge graviditeten uke for uke eller les om babyens utvikling.