Gå til innhold

Hvilke leker er mest populære hos DINE barn...?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

For guttene må jeg nok si lego. Det er en del leker som er veldig populære en liten stund, men så blir de lei og leken havner i bunnen av en lekekasse. Men lego kommer de alltid tilbake til, i år etter år. Byggverkene blir bare mer avanserte etterhvert som de vokser til.

 

For jentene er det lekekjøkkenet fra Ikea, de blir aldri lei av å lage kaffe, middag, kake osv osv. Ellers blir dukkevognen og dukkene lekt med daglig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han er litt over 2 år og leker for det meste med småbiler og Brio togbane. Duplo lekes det også med innimellom, og da hovedsaklig bilene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gutten på 4,5 år leker nok mest med biler og brio tog (og baner). Kaptein Sabeltann er også "in", men dette kommer nok av at vi var i Kristiansand dyrepark i nesten 2 uker + på Kaptein Sabeltann forestilling sist sommer. Lego er også populært hos gutten (gjerne starwars). Puzzlespill er han svært glad i. Han liker godt å se film, feks Kaptein Sabeltann eller Gråtass.

 

Jentene på 5,5 år og snart 7 år leker gjerne med perler og liker å tegne/skrive. Dukker/bamser/zhu zhu pets, små figurer og slikt kan de også leke med, men de har ingen spesifikk "dilla" på noe spesielt. Dvs de leker ikke mye med noen som helst leke. Små pynteting er populært, som feks ringer etc, spesielt til hu minste. Hun skulle nok gjerne hatt sminke også, hehe.. Lego kan de også leke med innimellom. De er glad i å spille spill, feks memospill, stigespill etc. De er glad i å se film.

 

Det å kle seg ut er noe de alle liker. Likeledes å kose seg i teppehytter/telt etc..

 

Skigåing er de alle veldig glad i.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Synest bakugan har vært vinneren i over et år nå hos gutten som er fem. Puslespill og brettspill er populært.

Jenta er tre og hun liker å sminke seg, fikse håret, og kle seg ut. Suveren vinner den der. Hun liker også puslespill og hun liker å lese bøker. Etter at vi har lest bøkene til henne hundre ganger "leser" hun dem selv.

Når de leker sammen, så er det perling, og litt tegning.

 

Ellers liker de å se på TV, men det begrenser vi, eldste mer ennyngste. Eldste liker også å spille ds og playstation, som vi har kutta helt ut.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sønnen min på 2 liker syklene sine best. En elektrisk 3-hjulssykkel med politialarm og en vanlig 3-hjulssykkel. Han har også ett tegnebrett, en dukkevogn og ett lekekjøkken som er godt brukt...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

16 mnd gammel. Akebrett er det morsomste hun vet. Hun har og en sånn gåtraktor, den er stas.

Og så leker hun og koser mye med dukker og bamser.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hos oss har små leker alltid slått ann. Det kan godt være store dukkehus, men det må være mange små ting til. Det som er det viktige.

 

FisherPrise bondegård og dukkehus var populært ved 1års alderen men dabbet like fort som det kom. 1 åringen gikk over til å leke med kjeder, ringer og annet dilldall, hun samlet på hårstrikk. Hver gang vi var i byen så var det sjerner i blikket hver gang hun så strikk i en butikk.

 

Petshop og pollypocket har alle 4 ungene her lekt med, og lekes enda med. 13åringen stjeler fortsatt de minstes (hun er vist for stor til å leke med slikt, så da må hun stjele når de ikke er hjemme. Tenk om de små hadde sladdret til hennes venner om dette..... krise!)

Bacugan lekte de mye med en stund, men gav seg fort. Hørte minsta hadde fått seg ny modell nå, blanding av petshop og bakugan. (lurt med seg mormor til byen når hun var på overnatting) Så muligens bakugan blir populært i huset igjen, jeg som lurte på om jeg skulle sette de på loftet.

 

 

Men alt som er smått og mye dilldall har falt i smak her.

Lekestue, med tilhørende dukker, kjøkken osv er gøy men dette er kun ok i lekestua. Dukker er ikke gøy inne. De drar på loppemarked for å kjøpe kjøkkenutstyr til lekestua, de maser hele året om det snart er loppis..... de må jo har ordentlige kjeler, gafler osv......

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...