Gå til innhold

Hvilket stjernetegn er du?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg har lest at han franske landslagstreneren i fotball ikke vil ha skorpioner på laget sitt pga han mener de er veldig lite samarbeidsvillige.

Jeg bor sammen med en skorpion og kan si meg ganske enig i den beskrivelsen. I tillegg syns jeg skorpioner ofte er egenrådige, litt "vanskelige", utspekulerte, svært intelligente, snarrådige og med litt "brådd".

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har aldri sett på meg selv som en typisk tvilling, men dette stemte jo ganske godt egentlig:

 

"Astrologisk Betydning: Dette tegnet er flyktig tanke og brilliant logikk ut til fingerspissene. Meninger forandres like fort som de kommer, og myriader av ideer, men ingen praktisk sans eller dybde. Intellektets verdi. Planeter i tvillingene gis en mer intellektuell og overfladisk natur, og blir foranderlige og hurtige. De uttrykker seg lett med ord, men har en tendens til å analysere snarere enn å Være.

 

Stikkord: Kommunikasjon, fleksibilitet, lærevillig, logisk

+ Intelligent, kvikk i oppfattelsen, talefør

- Ustabil, overfladisk, distansert"

 

Meg i et nøtteskall - snur kappen med vinden, verdsetter intellektets verdi, mangler praktisk sans, og fortaper meg i analysering heller enn å leve i nuet :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

Jeg er vannmannen. Vet egentlig ikke hva som er en typisk vannmann. Noen som vil fortelle? Vil se om jeg kjenner meg igjen! :P

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er du en typisk skytte?

Du er vill og elsker din frihet, og du er den mest intellektuelle av de 4 ildtegnene.

Du liker å studere filosofi og er fascinert av livet og av forskjellige kulturer.

Du har lyst til å utforske verden og alt i den.

Du er ekstremt frisinnet og mener at i alle er like og har lik rett til å utrykke oss, uansett hvilken opprinnelse og status vi har.

Du er uvanlig sprek og elsker å trene eller drive med fysiske aktiviteter.

 

Derfor er du vidunderlig!

Du lar andre være deg selv og oppfordrer alle til å gi uttrykk for sitt sanne jeg.

Du er ikke dømmesyk, og er morsom å være sammen med.

Du er ekspansiv, hengiven og en flott ekser, og har større energi og mer å by på i et kjærlighetsforhold enn folk som er født i de fleste andre stjernetegn.

Du er også eventyrlysten og raus, og gir ikke opp før du tilfredsstiller partneren din.

Du liker de gode ting i livet, men er ikke materalistisk.

 

Derfor er du umulig!

Du kan være ustadig og irrasjonell og skifte fra ett humør til et annet.

Du kan gå til sengs lykkelig og tilfreds, for så å våkne opp som en bjørn med hodepine.

Du har lett for å ta ganske uskylde kommentarer eller fakter personlig, noe som får din partner eller dine nærmeste til å klø seg i hodet og lure på hvordan du er.

Når du mister kontrollen, er du som et valkunutbrydd, voldsom og øredøvende.

 

Din hemmelige side:

Du er så mye mer sårbar enn du ser ut til.

Du føler ting dypt og inderlig, og kan ofte trekke feilslutninger eller bli litt paranoid.

Hvis du er i tvil, så spør, ikke anta!

Du har et åndelig preg, og det lønner seg for deg å utforske denne siden ved deg selv litt nøyere.

Du er svært god til å skrive og tenke, og kan ha lagt deg opp sidevis med poesi eller filosofiske betraktninger som du aldri har hatt mot til å dele med noen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vannmenn trenger frihet og handlingsrom. Å være sterkt bundet til enkelt personer eller intimitet gjør dem frustrerte og rådløse. Vannmenn liker derfor å ha mange venner. Kommunikasjon er sentral for å utvide horisonten.

 

Som et resultat av dette viser det seg gjennom at vannmannen er omtenksom overfor andre. Derfor vil du kunne se at vannmenn kan være dine beste venner.

 

Enkelte vannmenn kan også ha visjoner om å endre hele verden. De ønsker et samfunn hvor alle lever i harmoni. Hvis en vannmann kan være med å bidra til det så stiller han gjerne opp. Dette preger også vannmannens holdninger til lover å regler. Vannmannen liker et minimum av reguleringer, men er ingen kontrollfrik. Tvert imot, hvis reglene i samfunnet blir for strenge, så skygger vannmannen unna. Vannmannen kan gjerne være med på finne nye visjoner og løsninger på problemer som menneskeheten står ovenfor.

 

Siden vannmannen er sosial og omgjengelig så vil han ofte være et midtpunkt i selskapslivet og aktiv i diskusjoner. Dette kan også føre til at vannmannen oppfattes som noe sta, men målbevisst.

 

Vannmenn er gjerne i "opposisjon" mot vedtatte samfunnsnormer. På søken etter nye løsninger. Man kan derfor se dem støtte "de svake" i samfunnet.

Kjærligheten

 

Nærhet er ikke alltid det vannmannen setter mest pris på. Han liker å ha litt avstand til andre mennesker privat og dette gjelder også i kjærlighetslivet. Greit å ha mange venner, men ikke kom for nær. Dette kan gjøre at enkelte vannmenn har vanskelig for å vise følelser i parforhold. Dette kan føre til at vannmenn undertrykker en del av sine følelser overfor en partner. Derfor kan romantikken i noe tilfeller utebli. Liker du imidlertid å filosofere over verdens underfundigheter, så kan et forhold til en vannmann bli en suksess.

 

Vannmenn vil på den annen side gi sin partner stor frihet. Mulighet til å utvide sin egen vennskapskrets og selvrealisasjon er en selvfølge. Derfor vil det være veldig liten risiko for at vannmannen vil være preget av sjalusi.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er kreps, og ja...tror det stemmer rimelig bra.. Både griner og ler altfor mye :P Drømmer meg vekk i romantiske forestillinger om all slags, hele tiden... Nesten litt slitsomt :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er steinbukk og er litt sta til tider ja, og jordnær og familie betyr alt! :) Dattra mi er tvilling, og jeg ser det allerede! hun er bare 1,5 år.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...