Gå til innhold

Dårlig gjort.


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg må si jeg blir sjokkert over å sitte å lese innpå her. Å jeg skriver ikke dette innlegget for å forsvare røykere, men jeg har selv lagt inn ett innlegg på termingruppen min for å kanskje få litt støtte og hjelp til å slutte med røyken, men istede for støtte får du slengt i trynet at det ikke er bra å alt dette irundt det, tror dere at fordi om vi tar en røyk i svangerskapet IKKE skjønner at dette IKKE er bra for fosteret? skal ærlig innrømme at jeg røyker i svangerskapet, jeg har uker der jeg klarer å holde meg unna, men plutselig kommer suget så gale at jeg ikke klarer å styre unna. Jeg har satt meg ny slutt dato på mandag (11.10.2010) og håper for all del jeg klarer det for både min og mest barnets del. Jeg vil bare si det at når folk skriver inne på denne debatten så kanskje dere skal prøve å støtte litt mer enn å komme med de reglene om at det er usundt å skadelig å fødselsraporter osv. jeg tror ihvertfall jeg selv hadde klart det bedre om jeg hadde kommet inn på innleggene mine å sett at det har stått noe positivt enn å måtte lese igjennom 17 tråder med bare negativt, vi vet som sagt at dette er skadelig men det er faktisk ikke så lett. Jeg har i alle år sluttet for så å sprekke, men en ting hadde jeg vært bestemt på at den dagen jeg ble gravid SKULLE jeg slutte, å det gikk bra de første månedene, helt til jeg sprakk. Jeg blir også provosert når folk som har røykt i ett svangerskap tidligere sier til meg at det ikke er skadelig for hun røykte gjennom hele svangerskapet og se hvor bra det gikk........... det vil ikke si at det likevell vil gå bra med akkurat min baby fordi. Jeg skriver ikke dette for å være bitch, men jeg bare sier at dere heller bør kanskje prøve å gå inn på debattene med en litt mer støttende tone. Jeg ønsker gjerne støtte fra andre som er gravid og kanskje i samme situasjon, men jeg blir rett å slett skrekkslagen når jeg kommer inn her å ser at en med dårlig samvittighet prøver å lufte hjertet og kanskje få litt støtte og de fleste går på som gribber for å (som det virker) slå den personen i bakken! om det er helsevesen eller ikke så prøv å vær støttende istede. å forresten.... Wish me luck:p

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg er så utrolig enig! Jeg har sluttet flere ganger, men sprekker igjen og igjen. I dag er jeg påan igjen og har sluttet. Håper vi klarer det begge to! Jeg prøver å tenke at jeg bare må holde ut, om jeg ikke slutter for alltid, så er det iallefall ingen røyk i dette svangerskapet. Jeg får heller ta kampen om å være ikke-røyker for alltid når jeg har fått denne lille babyen min ut av meg!:) hehe

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stå på;););) Håper du klarer det!

Har hadd det på samme måte som deg... Noe jeg da ikke er særlig stolt over...

 

Jeg har i dag 12.10.10 tatt min kamp mot pinnen som vi e mange som e veldig avhenig av! Jeg har alltid sagt at jeg skal slutte den dagen jeg blir gravid, men guri meg så tungt det var.. Men fra og med i dag skal jeg ikke tenke bare på meg selv lenger, jeg har nå vedtatt og gått inn i meg selv, nå skal jeg slutte!!

 

Jeg håper jeg klarer dette, noe jeg tror nå!!! ;);)

 

Stå på du også, håper virkelig du klarer dette nå!!

Se det som en "pause" i allefall nå mens du går gravid... ;);)

 

God støtteklem fra meg;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Lykke til til dere begge :) går egentlig bra her ennda :) jeg går å tenker mye røyk men har bestemt meg for at frem til jeg ihvertfall er ferdig med amming så skal jeg holde meg unna røyken:) så får jeg håpe jeg er så godt som ferdig me det at jeg får ta neste bøyle når jeg kommer så langt :) men nå har jeg tre måneder igjen av svangerskapet og ønsker virkelig at dette skal gå bra :) tar en dag om gangen :)

 

Håper dere også klarer det så krysser vi fingrene :)

 

Støtteklem tilbake :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

i første svangerskapet var det ikkje nåke problem, sluttet samme dag eg fekk vite at eg er gravid. begynte på att igjen etter eg var ferdig å amme. nå er eg i veke 7+0 i dag men mitt andre barn og har problemer med det. har klart å være røykefri i heile veka, men går og tenker på det stadig.... lykke til til meg og deke ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...