Gå til innhold

September: Noen som har fått innkallelse til 2 års kontroll da??


anesam

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Fikk beskjed på 15mnd kontrollen at 2 års kontrollen kom ganske lenge etter 2årsdagen. De ville være sikker på at språket har utviklet seg så de drøyer det til nærmere 2,5 år. Vet ikke om det er standard, eller om det bare er bydelen her som gjør det.

 

Har veid Tim endel på badevekta. Vet ikke hvor nøyaktig den er på så "lave" tall, men den sier hvertfall 13.7 kilo. Har ikke målt høyden, men ser han har strekt seg utfra klærne og ting han rekker i høyden. :) Mener å huske han var over 13 kilo på 15mnd kontrollen og, men har mistet et par dobbelhaker og hudfolder siden da så nå er det bedre fordelt. Fortsatt en kraftig liten sak, dog.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Tror ikke det er vanlig å få innkallese før litt senere. Jeg ringte å bestilte time og fikk på selve 2 års dagen. Litt gøy å sammenligne da vi har en fra før også. Gikk så fint så. 83 cm og 10.9 kg ;D

Hilsen en med tvillinggutter i maven (uke 22) og jente 2 år og jente 6 år.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

jeg var på 2års kontroll med Tuva den 24.sept. Da var hun 86,5 cm og 12,8 kg. Helsesøstra mente hun måtte være veldig moven for alderen, nesten som en 3-4 åring. veldig bra språk på henne, og forstår veldig mye av det vi foreldrene sier.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...