Gå til innhold

"Skal du ikke bytte bil???" NEI, jeg skal ikke det..


Lille my <3 1+1 <3

Anbefalte innlegg

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ... Er så lei av alle som blir så overrasket når jeg sier nei til at jeg skal bytte bil... Og ALLE spør.... Hvorfor det?? Jada jeg veit jeg har en liten bil (micra), men selvom andre syns det er upraktisk med liten bil og barn, er det ikke dermed sagt at JEG syns det... La meg nå få prøve da i allefall.. Så får jeg heller bite i det sure eple senere... Huff... Er bare så møkka lei det teite spørsmålet, og det overraskende blikket nåe jeg sier jeg ikke skal bytte.. Måtte bare ha det ut..:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det går helt sikkert bra!

Med god planlegging.

 

Ønsker meg liten bil jeg også. Helst en golf som ikke er stv.

Men bare jeg nevner det, blir jeg nærmest bit hodet av.

Det er faktisk stor plass innvendig i slike biler i dag.

 

Er så lei av å kjøre rundt på en stor bil.

"Alle" vil jo låne også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, ja det er litt morsomt hvordan folks oppfatning er om småbarnsforeldre. De MÅ liksom ha stasjonsvogn og hund ;-)

 

Bare prøv deg frem du.. vet ikke hvor liten micraen er jeg da, men det er jo selvfølgelig opp til deg hvor mye du skal ha med deg. Du har sikkert valgt en liten vogn f.eks?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

åh, jeg kjenner igjen den ja!! vi har Nissan Sunny vi.. jaja, ikke verdens mest praktiske bil ,men det er nå den vi har da!!

 

Kunne godt ha bytta bil, men da må noen ta på seg å kjøpe den til meg og da!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg veit, og det er så utrolig teit... Om jeg må legge ned et sete for å få med meg alt så gjør jeg det.. For det første skal jeg ikke ha med meg halve bygda når jeg skal på tur, og for det andre så er det første bilen min, har hatt den i snart 5 år, har blitt gla i bilen min jeg.. hehe klarer ikke kvitte meg med den da... hehe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg har foreksempel en bitte liten skjønn polo ;) For å si det sånn, er ikke den største plassen:) Men jeg er glad i bilen min, og den er så ny at dersom jeg skulle byttet den ut i en større bil måtte jeg ha gått ned på standard, og det er for meg uaktuelt:) Kos deg med den lille bilen din du;) Det skal hvertfall jeg.. :) Fant meg heller en liten barnevogn som gikk i bagasjerommet, så får jeg heller pakke resten av bagasjen i baksetet:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er faktisk mye større plass enn det man tror i en micra:) Bluebell: vogna vi har valgt er ikke sånn kjempe liten, men den blir utrolig liten når vi legger den sammen, har ikke kjøpt den ennå, men vært å kikka (skal kjøpe til helga) Jeg tror faktsik vi slipper å legge ned setene også:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vet hva du mener, men det spørs om du må bite i det sure eplet når når barnet må ha større sete i bilen...

Jeg hadde verdens fineste bil. Ihvertfall for meg.

Min første bil, - gul Polo. Elsket den bilen. Ble nødt å kjøpe større bilen når småen skulle bytte til større sete. Det er snart 2 år siden, og jeg er enda ikke kommet over det... :o(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det jeg mente Renate77*23 uker på vei* er at det skulle blitt for trangt med vogn og alt stasjet i bilen liksom.. Tror ikke jeg trenger bekymre meg for større sete, det er ganske god plass i baksetet på Micraen.. Men jeg tar det som det kommer.. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ja, jeg skjønner. Jeg la bagen i baksetet og understellet i bagasjerommet. Gikk fint som f det. God plass i baksetet i Poloen også, men HTS kid-setet tok utrolig stor plass.

Poloen var 2-dørs også, så jeg hadde ikke sjangs med bakovervendt stort sete :o(

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...