Gå til innhold

Teite Chess!!:(


Teltpluggen

Anbefalte innlegg

Nå har chess stengt abb. mitt grunnet ubetalte regninger.. Greit nok. ER det ubetalt så ER det ubetalt. Lite å gjøre med det;) Men da sambo gikk inn på "min side" der idag så var det FIRE ubetalte regninger. Jeg har sånn E-mailfaktura og sjekker både inbox og søppelkasse og alt for å forsikre meg om at jeg ikke går glipp av fakturaene. Sjekket idag og jeg har fått TO fakturaer fra de via Mail.. TO av fem totalt. Dette er jo helt teit. Må jo bare betale regningene når sambo får skattepengene (har ringt til chess og gitt beskjed om det så de ikke sender det til inkasso;) ), men at jeg har fått to av 5 fakturaer til mail når jeg skal ha ALLE der, er jo helt på jordet! *klage* Nå må jeg klare meg uten mobilen min! eller.. jeg kan MOTTA, men ikke ringe ut eller sende meldinger.. Er SÅ avhengig av mobilen min..:P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

tilsvarende har skjedd m meg også. To ganger har jeg IKKE fått epost-fakturaen, og ant fred og ingen fare inntil purringen kom i posten. Da MED purregebyr som jeg ikke mente jeg skulle betale siden det var Chess som hadde gjort feilen.

 

Både jeg og sambo opplevde dette samtidig. (i fjor) Han ringte for å forklare at han ikke hadde fått fakturaen på epost. Damen på kundesenteret svarte at det desverre var skjedd mange og at han kunne betale det opprinnelige beløpet - uten purregebyr. flott greier.

Jeg antok at det samme da måtte gjelde meg, og betalte fakturaen uten purregebyr. Etter en tid fikk jeg varsel om stenging av abb. pga. utestående beløp på den fakturaen. klikket helt for meg og jeg ringte chess hvor det ikke va hverken hjelp eller forståelse å få. Hun refererte til at jeg burde stille inn spamfilteret mitt riktig. For noe tull, jeg hadde jo fått alle andre fakturaer, både før og siden - men ikke den. + at det samme skjedde jo sambo som har en helt annen epostklient.

 

Tidligere i år skjedde det igjen, jeg fikk ikke epostfaktura, bare purring i posten. Da gjorde jeg noe så ulikt meg som å skifte selskap. Ble så provosert over holdningene de hadde og at sambo fikk OK men ikke jeg, på en HELT lik situasjon....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vet at exen til sambo slet noe helt sinnsykt med de der hun også!

 

Akkurat samme greiene!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Samme skjer med samboern. Kommer plutselig purringer og sånn. Uten at det har kommet noe faktura.

 

Bytt til OneCall folkens. Er så utrolig fornøyd med dem!! Hadde Chess før jeg også...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opplevd det samme selv. Fikk første regning på mail, deretter hørte jeg ikke noe på 3 mnd. Så sjekket jeg, og der lå det tre ubetalte regninger.. ARG!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

blir ørlite grann oppgitt over å lese det her......det er jo likksom ingen *BOMBE* at det kommer rekning en gang i mnd. da..... :/ Er det ikke kommet e-postfaktura, er det jo bare å gå inn på "min side" å sjekke. Og der ligger det jo....omtrent samme forfallsdato hver mnd.

 

Blir jo omtrent det samme som om ikke vegavgifta til bilen ikke kommer i postkassen. Smart å sjekk med vegvesenet hvorfor den ikke er kommet....istedet for å vente til de klipper skilta av bilen.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har en bestilt en tjeneste så rekner en faktisk med at de du har bestilt den tjenesten fra skal opprettholde SIN del av avtalen. Om en har bestilt epostfaktura så skal en få det. HVER måned. Det er utrolig lett å glemme det når en rekning ikke kommer og du ikke får noen beskjed før du får gebyr og sperret telefon.. Greit nok at det jo burde sjekkes og jeg skrev jo det selv. Har jeg glemt å betale så har jeg det. Men når en ikke får den rekningen en skal ha så kan det glemmes og det er irriterende at en ikke får beskjed før purringen kommer. om du ikke hadde fått en rekning, og du plutselig hadde fått purring med ekstra gebyr så hadde nok du også blitt ganske oppgitt. SELV om du kunne sjekket det på en eller annen side..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

har gjort samme blemma selv, men kan bare klandre meg selv!!! Og jeg hadde ikke e-faktura på vegavgifta. og jeg er også hormonell ;o))

og det hjalp ikke meg heller *ler*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

mine fakturaer fra chess kommer inn på "bulk-mail" (spam), så jeg må sjekke der... Har holdt på å slette flere regninger, så må visst justere filteret...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe:P Greit nok. Skal faktisk ikke være nødvendig å måtte gå inn der og sjekke HVER måned for å sjekke om jeg har fått faktura DENNE mnd.. Det skal jo gå under tjenesten "epost-faktura":P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

så enig så enig at det skulle være unødvendi å sjekke...men sånn er det bare.....*hmmmm har en god dag i dag jeg*ler*

 

Hadde det vært i går hadde jeg knust både telefon og data'n :/

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sjekker spamboxen hver måned også jeg. Aldri noe der:)

Bra at du har en god dag årdal;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Provosert meg nei? Skal en del til det! (okey.. Nå lyver jeg.. Det skal INGENTING til..;) ) Har en god dag jeg da jeg fikk både nektariner, cola og sjokolade idag.:P Nektarinene som går fortest unna da;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...