Gå til innhold

keisersnitt v/herpes


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

hei

 

jeg har herpes genitales(altså nedentil) og o jeg føder normalt så kan bebien bli smittet av meg under fødselen og risikere å bli syk for resten av livet og hjernehinnebetennelse-

 

er det noen her som kan noe om dette.? jordmor på ul mente at je kunne få medisiner før fødselen men jeg ønsker keisersnitt for å være på den sikre siden...er det mulighet for å få det ved ønske tror dere?

 

håper på svar

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det er vel slik nå at en ifølge loven skal få keisersnitt hvis en ønsker det, men likevel ikke alle leger som tar hensyn til at det med årene har blitt slik..

Snakk med jordmor/lege og si at du ønsker det- eventuelt kan du jo si at du i tillegg til herpesen har fødselsangst f.eks..Sikkert lurt å ta det opp tidligst mulig uansett- så har du en KS dato å forholde deg til :).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uff da... Jeg hadde herpes genitiales (den værste sorten, au...) når jeg gikk gravid med datttera mi, var da bare 4 mnd på vei. Jeg fikk en del medisiner (lindrende) for å ikke merke de sterke smertene (hadde det i to uker nedentil..) Det var værre enn rier synes jeg. Men siden jeg var så tidlig på vei da jeg fikk det, og hvis jeg fikk det tilbake rett før fødselen, så trengte jeg ikke medisiner -slapp det heldigvis! Men det endte med haste-ks alikevell -men av helt andre grunner:) Heldigvis har jeg ikke fått det tilbake i dette svangerskapet -er nå 6 mnd gravid.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...