Gå til innhold

Flere som venter stor baby?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Er det flere her som har fått bekreftet at baby blir stor og hva blir gjort i forhold til det - ks, tidligere igangsetting el?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

heisann...

 

vi venter vertfall ikke en liten baby hehe.. har vert inne på ekstra kontroller grunnet vekstavvik. UL i uke 28 +23% , UL i uke 36 viste +19% så en baby på rundt 4 kg er det ventet her ja =)

 

du da??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg venter ingen elefant akkurat, hun er beregnet til 3,8 ved termin 9 sept, men jeg skal utredes for smalt bekken samt at sykehuset ikke vil være helt enig i terminen min og har satt den til 17.09... 9 ble satt ved UL i juli og 17 ble satt ved ul i april... men være enig med noen som ikke jobber på sykehuset, nei fysj, det kan man jo ikke være;) hihi

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg var på ul i uke 38 pga. høyt symfysemål.... Da fikk jeg estimert vekta på gutten min til å være 3.8 kg, og at han kunne veie opp mot 4.4 kg. ved termin..... Dette stemte ikke helt, fordi jeg fødte en uke etter ultralyden, og da veide gutten min 4.2 kg. (fødte 10 dager før ul-terminen)

 

MEN: det er ikke nødvendigvis noe negativt at babyen er stor, så lenge hodet er "normalt".... Gutten min var 35.5 cm. rundt hodet, og da mente ultralydlegen at den ekstra vekten på babyen bare ville virke positivt under fødselen, fordi tyngden i kroppen hans ville være med på at utdrivningen ville gå lettere.... (siden hodet ikke var stort...)

 

Det stemte hvertfall veldig bra på meg, fordi fra jeg fikk første vonde rie kl. 12 og til babyen var født, gikk det bare 3 1/2 time......

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvordan får dere sjekket at dere går med en stor baby? blir en sendt på UL pga av høye SF-mål, eller? jeg har en liten mage og ligger midt på kurven på SF-mål. Jordmor har aldri sagt noe om baby er stor eller liten..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg har ligget midt på den røde streken på symfysemålet hele tiden, men på UL idag fikk jeg beskjed om at jenta er stor!!!!!!!!! At ho kommer til å ligge på 3,8 til godt over 4 kg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ikke stor egentlig kanskje, men stor til meg.. er bittelita sjøl, og snuppen i magen er beregnet til 3700-3800 ved termin.. Det de gjør med meg er enda usikkert, er satt opp til enda en måling 3 dager før termin dersom jeg ikke har født til da... og da skal de avgjøre om det blir ks eller ikke.. er nemlig veldig smal,så det er ikke plass til noe kjempestort liksom =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

syns du skal snakke med ei go gammel jm.var på ul å de trodde den var 4,3.men jm kjente på magen og sa at den ikke var så tung.ikke over 4kg,hvis den var så mye i de hele tatt.og hun var bare 3,9.så jeg tror ikke på de estimatene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...