Gå til innhold

Steinhard mage i hele dag..


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

men har kjent liv flere ganger, så jeg er ikke så bekymret. Er i uke 40, og lurer så på hvorfor magen er såååå hard hele tiden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det lurer jeg også på.. Har termin i dag og i hele natt var magen kjempehard,men kjenner likevel at det lever der inne. Hva betyr dette da?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

magen min har nesten vært konstant hard helt siden lørdags morgen.. myk innimellom, men så fort jeg gjør noe så blir den hard igjen.. blir til og med hard når jeg ligger i ro.. jeg er jo bare i uke 32.. så denne helgen måtte jeg desverre være hjemme fra jobben.. jobber på sykehus, og kan ikke sette meg ned når som helst.. litt dårlig samvittighet, for jeg føler meg jo ikke dårlig... men har ikke lyst til å få den lille nå.. så da blir det sofan og rolige dager..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Som jeg skulle ha sagt det selv! Er også i uke 40, termin lørdag. Har hatt mage som ei bordplate i hele uka her. Samtidig er nurket stadig aktiv- stikker ut en hånd eller fot rett som det er. Snedige greier:) Lurer på om det er kynnere som gjør at magen er så hard. Grubler også på om det begynner å bli liten plass der inne... Masse tanker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Frantic

Har det også slik at magen kan være knallhard en hel dag i strekk. Legen min sendte meg opp på sykehuset for en CTG på torsdag, og der ble det målt til å være veldig sterke kynnere som ikke slapp taket. Fikk beskjed at dette ikke var uvanlig siden jeg er tredjegangs fødende, og at det er tegn på at det nærmer seg fødsel :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

samme her..er i uke 34 og magen er stein hard hele natten og over lengre tid på dagen. Er meget ubehagelig å ligge, føler at jeg må flytte hele vekten til barnet med meg når jeg snur på meg, og samtidig verker det i magen. Så det kan være sterke kynnere altså, da vet jeg det:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

verker i magen, ja.. det var det jeg kjente i hele natt. Akkurat som menssmerter. For sikkerhets skyld ringte jeg til legen min for å spørre, og de bestemte seg for at jeg burde sjekkes siden jeg bare er i uke 33.

 

Fikk en utrolig slem mottakelse av en jordmor som skjelte meg ut fordi jeg hadde tatt bussen (men jeg følte meg jo ok!), var på gråten hele tiden der inne..

 

Da jeg spurte fikk jeg til slutt vite at det nok hadde vært kynnere, rart siden jeg aldri har hørt at de kan være sånn: en lang, vedvarende smerte, ikke tak og ikke påvirkelig av stilling etc.. Så da vet jeg det.

 

Godt å vite at kynnere også kan arte seg slik (selv om de sa det burde sjekkes i sånne tilfeller), men en grusom opplevelse i møte med helsevesenet. Vil grue meg for å spørre om noe neste gang.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Off, nå ble jeg urolig! Er i uke 30 og har hatt mye kynnere fra uke 18. Sjekket livmorhalsen i uke 22, men alt normalt. Nå har jeg bare vent meg til at kynnere er normalt. Men sliter om nettene pga at magen er steinhard og øm. Ubehagelig å sove, finner ingen god stilling og må på do hele tiden!! Er det vedvarende kynnere og hva sa legen/jordmor om det? Fødsel kan jo ikke nærme seg nå, altfor tidlig!! Har time hos jordmor på mandag, bør jeg best hos legen nå i uka?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...