Gå til innhold

flere med store SF mål?


Gjest

Anbefalte innlegg

kom akkurat fra kontroll hos legen nå, (er 35+2), og SF ble målt til 39 cm!! det er jo milevis utenfor normalområdet!! legen mente ganske sikkert at det bare skyldtes måten den lille ligger på, så fikk ikke noe ul for sjekk. men jeg blir jo litt bekymra.. flere som har store mål? og det betyr vel bare at babyen er stor?? er ikke farlig liksom?

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

legen min også måler skyhøyt, sprenger hele skalaen med hans måling men noe ul fikk jeg ikke. Det måtte jeg betale selv, fant ut det var mye fostervann, babyen er bare 5% i pluss.. Jordmor tippet mellom 3500 og 3900 ved fødsel så det var ikke verre, hun flirte også av målingen til legen min.. Kanskje du kan snakke med ei jordmor om du er bekymret? Hjalp for meg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg sitter med henvisning til ul foran meg nå... Var på kontroll hos legen igår.. Et sf mål på 34 i uke 30... Er også laaangt utenfor rekkevidde.. *sukk*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det har faktisk mye med hvordan den ligger, ja...

Jeg hadde en skikkelig tutemage, og er ikke så høy heller... (1,60)

SF-mål på 44 uke 38.

 

Han veide 4160 to uker før tiden, så i mitt tilfelle var det litt stor baby i forhold til meg, da han hadde blitt nærmere 5000 til termin, men det er ikke farlig ;o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...