Gå til innhold

Er 10 dager over termin og treffer stadig folk som sier :"at du ikke forlanger å bli satt igang",


Frk.Forvirret

Anbefalte innlegg

men jeg trodde det var uaktuelt å bli satt igang før man er 14 dager over termin, jeg. Er det kanskje jeg som har misforstått? Er det noen som vet noe om rutinene ved igangsettelse?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei!

 

jeg er gravid for annen gang nå, bare 15-16 uker ennå da. Men da jeg fødte mitt første barn -04, var det vanlig å sette igang 9-11 dager over ultralyd termin. Men tror man først må sjekke om det er modent nok. Det er visst sånn at dersom det ikke er modent og klart nok, vil de riene som kommer av igangsettingen- ikke være til noen nytte. de vil bare gjøre vondt og ikke starte fødselen slik det er tenkt.

 

dersom du er 1o dager over, ville jeg tatt kontakt med lege eller jormor for å be om igangsettelse.

Jeg var hos jordmor 1 dag over, bad henne å sjekke åpning, hun sa hun kunne tøye meg litt. Dette kunne sette fart. Ble da bedt om å gå hjem og ha sex ettersom sæden inneholder noe som kan hjelpe fødselen igang. Morgenen etter var fødselen igang.

 

Lykke til uansett.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

kjenner ei som sa at no var det så plagsomt og hun klarte ikke å sove om natta og lurte på om de kunne sette henne igang.

Dette var 1 uke etter termin og hun ble satt igang på dagen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror det er litt forskjellige rutiner ute og går på de forskjellige sykehusene. Jeg ble selv satt igang forrige gang, og håper VELDIG at jeg slipper det denne gangen. Vil så veldig gjerne at det skal starte av seg selv. Hvis jeg var deg, ville jeg heller holdt ut ventetiden litt til (med mindre du har veldig gode grunner for ikke å holde ut mer da), det er vel det beste og mest naturlige for kropp og baby at fødselen starter av seg selv. Lykke til i hvert fall!! :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...