Gå til innhold

far på sykehuset


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Er det sånn at det overhodet ikke er noen mulighet for at far kan overnatte på sykehuset? er det veldig få enmannsrom? skulle man være så heldig å få det, kan ikke far ligge der da? det er ikke noe barselhoell elller noe der jeg skal føde og må jeg være der alene, vil jeg hjem fort..

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Der jeg fødte er det familierom. Ett rom med dobbeltseng,stellebord og bord med to stoler. Kjempekos! Kostet 200 kr natta og da fikk far mat på sykehuset. Dette er nok ikke alle sykehus som har. Hvis det ikke er så mange på avd får du nok rommet alene og da kan nok far være der så lenge han vil. Før vi tok familierom lå jeg alene på dobbeltrom i noen dager og far var der til 12-01 tiden hver kveld. Men han foretrakk å reise hjem og sove litt selv om vi ønsket at han skulle være der.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det kommer vel an på hvor du skal føde. Ta en telefon til sykehuset der du skal føde, så får du raskt svar. Jordmoren eller legen din vet helt sikkert beskjed også. Eller du kan kanskje sjekke på internett?

 

Her i Bergen har de familierom (far kan overnatte) hvis du føder på Storken, og muligheten for at far kan overnatte hvis du kommer deg på pasienthotellet etter fødselen. Ellers (hvis man er på Føden) blir det nok å dele med andre i barseltiden...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...