Gå til innhold

NORETTA..........HALLA?


Gjest

Anbefalte innlegg

HEI DU.....er du her eller??

lykke til i morgen.håper du har vokst kraftig,at magen er struttende,kynnerne mindre,og ryggvondtet er borte vekk,at sukkerinntaket er like bra.(smågodt,namnam),at været er passende,og at du lar meg høre hvordan det går.....=0)

 

 

 

vil ikke si noe om min form,for den er ikke noe å skrive om gitt.

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Heisann! Koselig at du tenkte på meg;)

Alt gikk bra hos legen! Fosterlyden lå på 140, urinen og blodet var bra og magen hadde vokst som den skulle!!!;););) Lå på litt over 29 cm, så jeg følger kurven da...

Skal fra nå av på kontroll hver 2. uke! Synes jeg får bra oppfølging! Og i uke 36 skal jeg ta den streptokokktesten.. Skal du ta den?? Legen gjorde desverre ikke noe med ryggsmertene mine, klarte kanskje ikke å forklare helt hvor vondt det er... Ja, får bare ligge mest mulig, da er det jo ikke så vondt...

Og hvordan har du det???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jøss,du er jo stor da.hva skal jeg si med mine usle 24...? nei,får bestille meg mere mage,hehe..

har også vært ok alt hos meg,er bare alt det andre som ødelegger kosen med å være gravid.skulle egentlig til jm i morgen,men jeg måtte avlyse den timen.ene jenta vår skal på sykehuset på allergitesting,så jeg kommer meg ikke dit.mannen ser nemlig ikke for seg å ta hurtigbåten,og la meg få bilen....sånn er det å bo på bonlandet ja..

jeg har slitt i nesten en uke nå,for å vente til neste time,og må vente enda lenger.jeg grein skal jeg si deg,men det gikk da seg til.

vet ikke hvor åfte jeg skal nå.var først denne timen,så fikk vi se hva som skjedde mente hun.håper bare jeg har vokst litt,så jeg slipper noe tull.ingen har nevnt noe om den testen,men jeg skal høre.har mye utflod,så jeg vet ikke...dattera mi fikk brev fra sykehuset.var jo inne med mulig vannavgang,men det di fant var en bakterie.sto ikke hvilken,eller hva.men medisinert ble hun.

jeg er erlig talt ikke i form.har siden sist jm time slitt.mye vonde kynnere med press i bekkenet,sliten,tåler ingenting lenger.

er dønn lei heile greia.håper bare det snur seg snart...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uffameg! Det hørtes jo ikke noe bra ut! Er det ikke veldig viktig at jordmor får sjekket deg?? Når blir du sjekket da da?

Forstår godt at du er lei! Synes at de siste ukene har gått så trege... Håper selv at tiden kan fly litt fortere! Tror ikke at mye utflod skal ha noe å si. Hvis en har den bakterien så merker man visst ikke noe til den... Har mye utflod selv jeg... Slitsomt... Går det bra med dattera di nå da? Hun har jo termin snart hu;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jo,er jo viktig med den timen.hun ga meg kun en uke,så skulle vi se hva som kom til å skje.men måtte ikke regne med å gå 4 uker til...den tror jeg ikke på,men men..

tror hun har ledig torsdag,så det er ikke så lenge.men jeg er så sliten av å ha vondt nå at jeg............snart.

å blir det sykehustur som hun mente,så er det jo samma veien som vi skal i morgen..

vet ikke helt jeg,syns alt går treigt.hehe.men det blir vel bedre dager igjen.men rolig er han,og vonde bevegelser til tider.får prøve å se fremover.

går bra med bærta som skal ha snart ja.hun er slapp og trett,men det er jo normalt.tror hun reagerte på medisinen.ikke mer enn 4 uker igjen der,så blir jeg bestemor....(høres gammelt ut det...)

må innrømme at jeg gleder meg til å få to babyer i nærheita igjen.

har du merka mer nedpress da? her kjennes det ut som alt er på tur ut,hihii..lurer på hvem som får rett.kommer han før,eller etter barnebarnet...? den store veddekonkuransen her til tider.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

He he, ja det blir spennende!;) Har ikke noe nedpress jeg nei... Unntatt at jeg har en del vondt i ryggen og litt irriterende kynnere er jeg egentlig i ganske bra form... Gjør litt vondt når han sparker noen ganger her og men er jo bra at han sparker!!! Han lille hos meg ruller mest, det er ikke så kraftige spark lender! Å herregud, jeg gleder meg så innmari til å få sett han!:):):)

Men rekker du ikke å dra innom henne før du skal på sykehuset med dattera di? Hadde jo vært det beste... Stakkar deg, det blir slitsomt! Da må du hvile når du har kommet deg hjem igjen!

Hvor gammel er du egentlig?;) Bare lurer siden du skal bli bestemor, hihi:)

Litt rart å tenke på, nå har vi sittet her hver dag og skrivet til hverandre i flere uker men vet ikke en gang hva du heter eller hvor gammel du er..! Hi hi;) Mannen min roper noen ganger: Er du på nettet igjen og prater med attpåklatt??? He, he... HAr du fått tatt et bilde av deg nå da? Hadde vært så innmari moro å sett magen din en gang!;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg mener det er nedpress jeg har,men det kan jo hende det er modning.fikk samma tullet i helga også.kynnere og press ned..var ikke godt nei,og det er vel for at jeg har fødd før...tror jeg,hehe...

er ikke mye spark her,kun bevegelser.og jeg kjenner det skikkelig godt ja.er vondt som fy.gleder meg til dette er over jeg også.vet det blir tøft en stund,men heldigvis er di andre ungene store,så det blir ikke så slitsomt som å ha små unger i tillegg.

jeg rekker ikke til jm før nei.ferga går 9,så det får bli som det blir hele greia.han er advart,blir det fødsel,så skal han endelig få ordne saker og ting selv,hehe...har holdt meg helt i ro nå,så kynnerne er mindre.godt med et avbrekk.

jeg er gammel ser du...blir 35 nå i august.(var 17 da jeg fikk nr 1)

men som di sier....sarah var 90....hahahaaaa

jeg kan jo nevne at jeg heter hilde da...ikke det navnet jeg selv ville valgt til mine barn,men...

har prøvd å ta bilder med mobilen,men herremin så vanskelig!

tenkte jeg skulle ansette en eller annen til å gjøre det.er jo ikke lenge før magen er borte,og da hadde det vært morro med et bilde ja...

den er full av strekkmerker,men alikevell,en mage er det.heheheee

(trøster med med at man ikke er gamlere enn man føler seg,hahaha)

tenker jeg er 29år,i år igjen....=0)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...