Gå til innhold

Noen med termin rundt 01.09.06?


Annette21 og engelen Marius

Anbefalte innlegg

Lurte bare på om det er noen her inne som er så å si like langt på vei som meg? hvordan dere har det og føler dere..? ellers føler jeg meg ganske stor og tung nå i sommervarmen og svetter masse. har jo passert 34 uker så kan vell ikke forvente noe annet =) ikke lenge igjen nå nei, har hatt nedtelling siden uke 30, hehe..

 

Stor klem til alle snart-mammaer og mammaer her inne :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei :-)

 

Har termin den 3. september, og jeg syns jeg ser ganske bristeferdig ut :-D

Er tung og sliten i varmen, men passer på å slappe av masse, og legger meg ofte ned for en liten blund. Har begynt å telle dager fremfor uker nå, og gleder meg til fødselen.

 

Kos deg og nyt resten av svangerskapet, det skal jeg :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det skal jeg gjøre. har netttopp hatt en deilig uke på mallorca så fikk slapt godt av der ja! er rart tenke på at jeg skal bli en del større enn det jeg er nå! hah, føler meg stor nok nå jeg :) hehe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Jeg har også termin 3 sept. Gleder meg enormt til å bli kvitt magen og bli lettere i kroppen. Har en aktiv 1-åring som jeg er alene med hele uka, så her blir det ikke mye stille-sitting, selv om jeg av og til skulle ønske det.

På varme dager som i dag ser jeg rett og slett ut som en vannballong. Fingrene strammer når jeg skriver på pc'n, og beina er som to tømmerstokker.

Er i god form i motsetning til tidligere i svsk. Er bra i bekkenet på dagtid og i godt humør. Litt halsbrann, litt vondt i bekkenet om natta, vannholdig kropp, og ingen sko som passer, men alt i alt er formen god til å ha påbegynt uke 35.

Full nedtelling her også. Bare 6 uker igjen!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Annette20:)

Jeg har termin 4.september jeg, så da er jeg ikke langt etter deg. Merker også at jeg er stor og tung og VARM! Ønsker meg rett og slett regn jeg:)

Gleder meg veldig til lillegutt kommer. Det nærmer seg virkelig med strormskritt!!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei,jeg har termin den 1.9.06....Føler at det går greit ennå,men jeg merker at jeg begynner å bli klar for å få ut veslejenta her nå.Alt av tøy fra forrige gang er ferdig vasker og strøket og ligger pent i skapet....Er vel egentlig bare å vente nå føler jeg...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei!

Ja, har termin 01.09. selv. Er altfor varmt ja, har mye jeg skulle ha gjort her hjemme- men orker ikke pga varmen..

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei...

Har termin 3. september jeg også, så mange det var med termin på samme dag:)

Bortsett fra at jeg selvfølgelig gleder meg til å møte gutten min, og derfor har veldig lyst at tiden frem mot fødselen skal gå fort, så har jeg det egentlig veldig greit. Liten mage fremdeles, alt av klær passer, ikke noe vann i kroppen, bekkenet "krangler" av og til hvis jeg har vært veldig mye i aktivitet, og det jeg grua meg mest av alt til; å våkne for å tisse flere ganger i løpet av natta, har jeg heldigvis ennå ikke opplevd, sover fra jeg legger meg til jeg våkner av meg selv:)

 

Blir i hvert fall en spennende tid fremover, blir koselig å følge dere med termin ca samtidig... Lykke til med de neste ukene alle sammen...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

så gøy at dere skriver inn da. føttene mine er også gaaanske så hovne nå ja. har hvert hoven en stund, men etter at jeg kom ned til mallorca så blåste di seg opp skikkelig. håpet d ville roe seg ned litt nå når jeg har kommet hjem igjen, men er jo så å si like varmt her, så da får jeg bare vente å se å prøve å ligge me bena høyt så ofte som mulig :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Jeg har også termin 4 sept, men håper inderlig han kommer før:)

Teller dager til den store gullmedalje!

Han ligger så høyt oppe nå, sånn at det har blitt litt vanskeligere å trekke pusten.. Varmen klarer jeg ikke noe godt heller, er ikke så fli nk å få i meg nok væske, så det er nok min egen feil, men svimler veldig fort og blir sliten..

gruer meg litt og for jeg er veldig nervøs når det gjelder fødselen, men men...

 

Stor klem til alle fra meg også:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei hei ;)

Jeg har termin 05.09...gleder meg så utrolig til å treffe den lille i lagen. Vet ikke hva kjønn det er...så det blir jo kjempe spennende! Føler at det er ganske "uvanlig" nå for tiden og velge å ikke vite kjønnet, men det er nå oss. Har en gutt fra før da...

 

Har ikke noe særlig vann i kroppen, men et fryktelig kranglevorent bekken....ellers nyter jeg varmen, synes ærlig at det ikke er noe problem. Jeg liker denne heten ;)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...