Gå til innhold

19 år og babysyk men hvorfor skjer det ikke noe????


Sabine19

Anbefalte innlegg

Er så babysyk for tiden at jeg holder på å gå på veggen. Sluttet på pilla for 5 mnd siden, men det har enda ikke skjedd noe..begynner å bli bekymret jeg. har vært hos legen å tatt ultralyd av livmoren ogeggstokkene mine ( alt så helt fint ut) hadde ikke syster eller noe!!! Har også tatt en del blodprøver hvor de fant ut at jeg hadde ubalanse i hormonene. Noe som ikke kom som et sjokk siden jeg har så fryktelig sjelden mensen ( har ikke hatt det siden jeg sluttet på pilla. Men legen sier at det ikke er farlig. Han sa at for de med ubalanse i hormonene tar det som regel enda lenger tid fra de slutter på pilla til de får mensen enn det gjør for de med normal syklus. Jeg vet det går ann å få tabletter som stabiliserer hormonene, men vil jo gjerne klare det uten. Noen andre som sliter med eller har det samme problemet som meg?? Eller er det noen som har no råd??? Fikk noen tabletter som heter provera av legen bare for å se om jeg fikk mensen av å ha gått på de i 5 dager, det fikk jeg. Da sa legen at det ikke var noe å bekymre seg for. Har helt regelmessig mensen når jeg går på pilla ( hver måned). Men selv om legen har sakt at det ikke er noe galt med meg har jeg en magefølelse som sier at jeg ikke kan få barn?!!!???Trenger noen å prate med...Fra bekymret prøver=\

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei du.

Ikke vær så bekymret,5 mnd er ikke så lang tid.

Legene sier at alt opp til ett år er helt normalt når man prøver å bli gravid,og noen holder på i 2-3 år før det klaffer.

Vi er selv i 8pp,men vet at vi kan få barn,for vi har fått det til før. ;-)

Prøv å tenke positivt.

Har du prøvd EL tester??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

nei, har ikke prøvd el tester men regner ikke med at jeg har el når jeg ikke har mesen for tiden..men kan man ha el fordet???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...