Gå til innhold

Ja, da har onkel pms meldt sin ankomst gitt.... :-(


Spirevipp med go`gutten

Anbefalte innlegg

Ble skikkelig sint for en filleting her, stakkars samboer!

 

Jeg er fryktelig kald av meg og han er veldig varm, dårlig kombinasjon...

Han satt opp alle dørene i huset, to verandadører og ytterdøra. Jeg syns det ble skikkelig kaldt av gjennomtrekket, så jeg snek meg til å lukke ytterdøra og verandadøra på kjøkkenet der jeg stod å lagde mat.

Da samboer merket det, gikk han å skrudde på air condition på varmepumpa. Og da jeg kjente det, veltet det helt over for meg... Ble så irritert! Skulle bare mangle at man slipper å kle på seg for å være inne mener nå jeg da.

 

Jeg gikk å skrudde av hele varmepumpa, og da samboer ble sur for det, kokte det over. Jeg skrudde på igjen, han skrudde av, jeg skrudde på og han av. Da sa jeg til han, meget sint i stemmen "skru på den varmepumpa igjen, før jeg blir ildsint!"

Kunne ikke annet enn å skru den på igjen han stakkar.

 

Huff, og etterpå ble jeg så lei meg for at jeg ble sint at jeg holdt på å begyne å gråte. Han onkel pms kunne kanskje ventet til mandag før han kom?

 

Måtte si unskyld begge to, er utrolig skjelden vi er sinte på hverandre sånn :-) Nå er humøret bedre, og samboer vet at nå er det bare å ligge litt lavt i terrenget en stund til onkel har reist :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...