Gå til innhold

Rier av og på i 12 timer + at slimproppen har gått, men nå har det stoppet opp!!


*bolla pinnsvin*

Anbefalte innlegg

Hvorfor!?!? Det er til å begynne å grine av!! Hadde rier med 7 min mellomrom fra tre i natt til rundt elleve. Slimroppen har gått litt og litt utover dagen. Nå har det stoppet seg opp og det eneste som har skjedd siden elleve er at jeg har hatt ca en rie i halvtimen, men disse har til gjengjeld vart mye lenger enn de andre og gjort mye vondere. Dumme kropp, som ikke vil gjøre som jeg vil! Kan jo ikke begynne å ha lengre tid mellom riene, det må den da skjønne..? Snufs..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

samma her! det var regelmessig vondt (ikke veldig) fra fire til ni idag, sjekka hos JM som mente nå er det i gang, men ingen åpning ennå. Hva skal man gjøre, liksom? Løpe ute? Vi må vel samle litt krefter også? Jeg vet ikke om slimproppen har gått, men det har kommet mer slim og farge de to siste dagene. STAKKARS OSS!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har prøvd å tråkke litt rundt nå den siste timen og da har det faktisk kommet noen skikkelig sterke rier. De har vært så ille at jeg nesten ikke har klart å puste og det finnes virkelig ingen stilling som er god å ligge/stå i når de kommer. Lurer litt på om jeg skal ringe ned på føden og høre, men vil ikke mase heller. Tror jo ikke akkurat at babyen skal komme hvert øyeblikk, men skulle gjerne visst hvordan jeg "ligger an".

 

Lykke til, forresten! Snart har vi nok baby begge to! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

har stoppa helt opp her, har gått en lang tur nå... jeg ville ringt føden hvis jeg var deg! de er jo der for at vi skal mase på dem:)

lykke til videre på denne rare ferden!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...