Gå til innhold

Dere som vet kjønnet på babyen deres...


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Hvor sikre er dere i forhold til innkjøp av klær/ting til barnerommet? Er nesten litt irritert på mamma, for hun vet at hun skal bli bestemor til ei jente, og kjøper ALT i rosa... Jeg selv velger litt mer nøytrale ting, som passer til både gutt og jente. Det kan jo være at jordmor tok feil?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi fikk vite, at jm kunne se en pung og at hun var så sikker at hun ikke ville kjøpt rosa.

 

men vi har kjøpt lyseblå klær i str. 50/56 resten venter vi med til han? kommer.

 

Barnerommet er ikke pyntet ferdig, kun det der er helt hvidt er på plass.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enig med deg! Dessuten kan det jo tenkes at nestemann blir gutt, og da må alt kjøpes inn på nytt, hvis han ikke skal gå i rosa, da...

Er ikke så veldig glad i rosa selv, og det vet heldigvis besteforeldrene. Sparer det til den dagen datteren min selv vil ha rosa klær. Venter nr 2 nå, og to UL-leger sier "sannsynligvis" gutt, men man kan aldri være sikker. Har uansett masse klær som nesten ikke er brukt fra sist, og slipper dermed billig unna, gutt eller jente.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjenner meg igjen i dette, har en mor som kjøper ALT i rosa. Jeg har prøvd å hinte om at jeg helst vil ha nøytrale ting, for tenk om det blir en gutt? Hun er også så begeistra for at det blir ei jente, at jeg faktisk føler at hun blir skuffet om det blir en gutt... Ikke lett å si noe når hun ikke hører, vil jo ikke være utakknemlig for det jeg får heller...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har kjøpt mye i rosa...jordmor mente det ikke var noen tvil. Men har arvet det meste av klær så ikke så mye tap.

Gardinene og sengetøy er i rosa

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har tatt sjansen på at det blir en jente. FIkk beskjed på ultralyd at det var 100% sikkert en jente så da valgte jeg å tro på det. Er i uke 40 nå, og skal pent innrømme at jeg begynner å bli nervøs for om jordmoren tok feil- barnerom og klær er fullt utstyrt og klart- for en jente... Så om det kommer en gutt blir han veldig feminin...:/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Forrige gang turde vi ikkje heilt stole på ul, og kjøpte nøytrale klær til tulla vår. Det var igrunn litt kjedelig, for det enda jo med at det meste var kvitt/beige. Eg synast rosa er fint, og greit at folk ser det er jente og ikkje masa om det heile tida.

 

Så no stolar eg på ul (og magefølelsen), og har kjøpt ein del rosa og typisk jenteklær. Blir det gut, får heller pappaen ut å handle litt..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg får gutt (har bildet av utsyret) og blei bekreftet også på nylig ul at det er gutt. kjøper tøffe gutteklær.

 

hvis mora di gjerne vil kjøpe i rosa, så får hun ta den sjansen selv. går sikkert an å få bytta det meste, dersom det viser seg å være gutt.

 

syns du bare skal ta det med ro og vær glad for at du har giverglad bestemor til nurket:) skulle det vise seg å være gutt, vil hun sikkert ut å kjøpe gutteklær også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjøper i nøytrale farger, vil jo gjerne ha mer enn ett barn og neste kan jo bli gutt. Men svigermor kjøper ting i rosa.... Liker ikke rosa noe særlig selv jeg da, finnes mange andre flotte farger. Heldigvis har vi arvet det meste av klærne foreløpig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kjøper noe nøytralt, noe med blått og noe i grønt. Alt på barnerommet er nøytralt med tanke på gjenbruk. Men vi har vært på 2 UL som viser helt tydelig gutt og vi har selv også helt tydelig sett testiklene, så det er ikke mye tvil.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har kjøpt ett sett i rosa jeg...

Ellers ingenting.

Vi venter nr fire, visstnok ei jente etter tre gutter, så det ramler inn litt rosa ja, men fra familien.

Hun sa hun var så sikker som hun kunne få blitt...

Skulle gjerne visst det sikkert da, ikke bare den ene ultralyden, klarer ikke stole på det, men i og med at vi ikke skal ha flere kommer jeg ikke til å tenke kjønnsnøytralt nei...

Vurderte rosa rom, men det blir nøytral og så blir det vel litt rosa gardiner tenker jeg.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har fått beskjed to ganger om at det er ei jente som ligger og svulper inne i magen. Likevel her vi ikke kjøpt en eneste rosa ting. Jeg er ikke glad i rosa, og kan ikke se en eneste grunn til at jeg skal kle på jenta mi rosa klær. Det finnes jo så mange andre farger som er utrolig mye finere!

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hei hei

 

vi går til svangerskaps kontroll på volvat , å der får vi ultralyd ver gang.. så skal vel litt mye til at det er tatt feil så mange ganger ;)

 

siden det blir ei lita prinsesse , så syns jeg det meste skal vere rosa ... Så her er det rosa rom , sengetøy , sprinkel kant, klær gardiner , til og med vogna er rosa inni ;) eneste som ikke ble rosa var tekstilene til vogga, hadde bare gult eller blått;) men det får vel gå... ;)

 

om nesteman blir gutt så kommer vi jo til å kjøpe nytt til han alikevell, så det har liksom ikke vert noe argument for oss;)

 

gleder meg ille..... bare 15 dager til prinsessa kommer ;)

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg har problemer med at morkaka ligger for langt ned, så det blir ultralyder i hytt og pine her... Og de som har greie på det sier at joda, dette er en gutt. jeg fikk bilde av utstyret hans også hvis "du lover å ikke vise det til alle på konfirmasjonsdagen hans" heheeh.

Så det er en del blått her ja :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg har arvet en del klær,men det er ikke noe utprega gutteklær...

fått vite på 6 ultralyder at vi får gutt...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...