Gå til innhold

Amming, tvang!!??


Gjest

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Selvfølgelig ikke.

 

Eneste som er tvang i Norge må vel være 10 års skolegang.

 

Mye fornuft i å amme, men du velger selvsagt selv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mange føler det som en tvang og opplever at pleierne på barsel omtrent står over og dytter barnet til brystet. Dette er ikke noe ukjent fenomen, desverre.

Heldigvis har jeg fått til ammingen relativt lett og kunnet amme lenge. Jeg vil på det sterkeste anbefale alle å prøve iallefall. Amming har for meg vært en enorm frihet. Maten er klar til servering hvorsomhelst og nårsomhelst. I tillegg kommer jo alle de helsemessige fordelene.

 

Men det er noen som ikke vil eller ikke får det til. Desverre er det slik i Norge at hjelpen de trenger ikke er så lett å finne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Veldig enig med lilleBrumm. Mange føler det helt påtrengende med ivrige pleiere som nærmest drar frem brystet fra under skjorten og presser barnet inntil... Men de mener det bare godt, selv om det er litt spesielt....

 

Det er faktisk frivillig, selv om en hel del opplever at å ty til flasken er et nederlag... Noen helsesøstere er litt mer overveide og ser an situasjonen. Det er tross alt viktigere med et fornøyd barn (og mor, ikke minst!) enn morsmelkens positive sider....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men det er ikke alle som liker å dra frem puppen nårsomhelst hvorsomhelst...

Mange sier at man kommer over den angsten for å vise frem seg da man ammer..men ejg har fått tre barn og ammet nr en og tre..og har enda ikke vent meg til å amme hvorsomhelst..det ble hjemme i egen stue...ALEINE..og da blir man velsig bundet..

Så ja jeg vil nå si at ALLE bør prøve..men fungerer det itte så itte stress med det..Og føler itte mor seg bekvem da hun ammer merker barnet dette og blir urolig.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

aner ikke, men jeg opplevde amming som noe av det mer nyttige jeg noen gang har gjort. vanvittig bra å sitte i soffaen og la barnet die, og du vet at det du gjør nå er av uvurderlig viktighet.

 

dessuten ble jeg rusa av ammehormoner.....skikkelig deilig og vanedannende....anbefales....hahaha

 

hvis man oppfatter det som tvang, så tror jeg at det må ligge noe mere bak det......

Lenke til kommentar
Del på andre sider

dersom man er førstegangsfødene tror jeg nok man blir litt satt ut av pleierne på sykehuset så det kan være greit å være litt obs på det, de kommer til å dra noe veldig i puppen din og stappe den inn i babyen osv, men selv om du ønsker dem dit peppern gror så prøver de bare i beste mening å hjelpe, helt rart at de ikke har andre metoder spør du meg for det kjennes veldig stressene ut på sykehuset, da er det deilig å komme hjem og legge seg på soverommet og bare kose med baby og amming.

 

jeg skulle til å gi opp men fikk det plutselig til og jeg anbefaler det virkelig - så lenge babyen kan suge og mor kan osv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...