Gå til innhold

Babyen vår døde 2 dager før termin


Ildfluå

Anbefalte innlegg

En stund siden jeg har vært her nå. Hadde termin i slutten av juni.

 

Skulle til JM , vanlig kontroll, to dager før termin. Hadde kjent liv om morgenen, og hadde tatt en liten runde i byen før jeg gikk til JM. Formen er fin , bl t og urin er fin. Men.... hun fant ikke hjertelyden. Det ble full fart til sykehuset for en ekstra sjekk. Jeg ante fred og ingen fare, tenkte at det var bare opp for å sjekke at alt var ok.

Der finner de heller ikke hjertelyd, og lege blir tilkalt for å sjekke med UL. Da først kjente jeg at jeg ble litt kald. Jeg så selv at det mhjertet til babyen sto stille på skjermen, men tenkte fort at det sikkert bare var stillbilde. Men legen hentet inn en annen, det var dessverre ikke liv.....

 

Det var helt grusomt.Den følelsen håper jeg aldri at jeg noengang må oppleve igjen.

Jeg har hatt en fint sv. skap, veksten og formen vært fin. Hatt noen småblødninger, men det har mest sannsynlig vært skjøre slimhinner.

Men engstelig har jeg vært. Hele tiden. Spontanabort og prematurfødsel. Det har ligget i tankene hele tiden. Og nå var jeg jo i mål! I tillegg hadde jeg jo vært på mange private UL, og ingenting var galt.

 

Kort fortalt så fødte jeg på vanlig måte. En stor fin jente på 4 kg akkurat. Vi vet enda ikke hva som kan ha gått galt. Det ble tatt fostervannsprøve og masse blodprøver av meg. Skal tilbake i august, vi håper at vi da kan få et svar på hva årsaken kan ha vært.

Legen som tok UL da de ikke fant liv, sa noe om at tarmene virket cystiske. Kan hende det har en sammenheng.

 

Dagene har gått, det har vært tungt. Men vil likevel si at det går etter forholdene bra. Det er som en vond drøm. Prøver å se framover, selv om det ikke var slik livet skulle vært akkurat nå.

 

Håper ikke dette skremmer noen, det er heldigvis svært sjelden at dette skjer. Ønsker dere alle lykke til, og gleder meg med dere!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei

 

Jeg vet ikke hva jeg skal si...... og hva kan man si når slike triste ting skjer.

Håper dere holder sammen å støtter hverandre i den triste tiden.

Føler med dere.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du er jammen sterk som orker å skrive om dette. Dette er jo det mest tragiske som kan skje, og jeg kjenner dessverre flere som har opplevd det. Du har min dypeste medfølelse, og jeg sender alle mine varmeste tanker til deg og de rundt deg som har måttet oppleve dette vondeste i verden.

 

Håper du har god støtte, og så finnes det jo foreninger for dere som har et barn for lite. Det kan jo være aktuelt etter hvert å søke seg mot andre som har opplevd det samme.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjære deg!

 

Jeg ble helt kald da jeg så overskriften din - det er sånn en grusom tanke! Og så forferdelig trist og vondt for dere!!! Håper dere får vite hva det var som gikk så inderlig galt med den lille datteren deres - det må være fælt å gå rundt å ikke vite hva det var som gjorde at det gikk som det gikk.

 

Jegs ender store doser trøsteklemmer og masse varme tanker til dere - håper dere finner god trøst i hverandre og får bearbeidet sorgen på deres egne konstruktive måte.

 

Klem fra,

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så utrolig trist kjære deg!!

Jeg forstår at uansett hva vi seier, blir det ikke bedre, men jeg vil sende deg noen trøste klemmer og tanker likevel.

Det er utrolig skremmende å lese, men det er viktig å vite at noen ganger skjer dette. En jeg kjenner opplevde det samme. Hun fikk beskjed om at det rett og slett var krybbedød.

 

Jeg ønsker deg lykke til videre.

Klemmer fra

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg har ikke ord. Det er like forferdelig og jævlig hver eneste gang det skjer. Alt jeg kan si er at jeg har vært der, og uten at jeg dermed vet hvordan du har det, så vet jeg likevel litt...

 

Tiden fremfor deg er tung, og vanskelig. Skulle ønske jeg hadde noen ord som kunne gjøre det lettere for deg, men de ordene finnes dessverre ikke..

 

Det jeg kan gjøre er å vise deg veien til et lukket nettsted der vi er mange som vet hva det vil si å miste et barn. Her er alle "engle"-foreldre velkommen. Siden heter www.englesiden.com Denne siden har hjulpet meg mye i det halve året som nå har gått siden vi mistet jenta vår Johanna 5 dager over termin.

 

Tenker på dere! Og tenner et lys for vesle-jenta deres i kveld. Håper dere har god støtte i hverandre, ikke vær redd for å strekke ut hendene og ta i mot hjelp om du trenger det.

 

Stor klem fra meg..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

kjære deg....

 

off off off.. tårene bare triller når jeg leste hva dere har opplevd.. off, noe så tragisk. vet ikke helt hva jeg skal si.. men kan egentlig bare si at jeg sender dere de varmeste tanker og medfølelse. tor aldri vi kan sette oss inn i deres situasjon dersom vi ikke har opplevd det samme selv... off..... håper at dere har god støtte i hverandre og andre rundt dere..

 

stoooor klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mange varme tanker til deg og dine. Var forferdelig å lese. Ens verste mareritt. Håper du har mange som tar vare på deg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sitter her med tårer i øynene for deg og din lille jente. Det var vondt å lese....Masse varme tanker fra meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forferdelig trist for dere. Føler med dere, og kan ikke si mer. Det er vel sånt man aldri kommer over. Tøft av deg å skrive om det!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette var helt forferdelig å høre.... sitter med kuldegysninger over hele meg og tårer i øynene....

Du må jo ha det helt grusomt!! Også virker du så sterk...

 

Sender deg mine beste tanker og klemmer og håper du har mange rundt deg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Tusen takk for fine ord.

Det er ikke lett å få fram skriftlig hvordan man føler og har det. Syntes det var naturlig å fortelle hva som hadde skjedd i og med at jeg har vært her på BIM såpass mye i løpet av svangerskapet.

 

Først må jeg si at samboeren min og jeg har hatt enorm støtte i hverandre. Han har vært der hele tiden, og jeg må si at jeg har oppdaget nye sider ved ham. Helt utrolig. Vi har bearbeidet mye sammen. Snakker mye om det som har skjedd. Andre ganger er vi bare sammen og går en tur.

 

Jordmødrene vi har vært borti har også vært fantastiske. De har gjort det hele på en fin og verdig måte.De har ringt for å høre hvordan vi har det, og hun jeg gikk til i sv. skapet tilbød seg å komme hjem. Presten har ringt flere ganger, det samme har den lokale helsesøsteren.

Så hjelp derfra har vi fått.

 

Det er veldig tøft å rydde bort alt utstyr og klær. Vi har latt det stå helt fram til nå, det har vært en bearbeiding. Slik vil det nok være lenge, kanskje alltid.

Har brukt endel tid på graven. Det er vanskelig å skjønne hva som har skjedd. Vondt å forlate henne.

 

Jeg tar en dag av gangen. Må gi sorgen litt tid. Går med en konstant klump i magen, en slags kvalmefølelse.

De sier at det vil bli litt lettere etterhvert, men det er vanskelig å forstå akkurat nå.

Tror det er viktig å presse seg selv litt, kan ikke legge meg ned og bli liggende.

 

Nok en gang, takk for gode ord! Jeg grudde meg veldig til å gå inn her på BIM igjen. Trodde at jeg aldri ville makte å se forumsidene og det hele igjen, har som sagt vært innom hele graviditeten. Men det var et steg å ta det også, et skritt videre....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mine tanker går til dere nå i denne tunge stunden.Liver er urettferdig til tider.Kjenner noen som mistet sin lille 3 uker før termin i mai.

Håper dere finne styrke i hverandre og at livet blir lettere ettrhvert.Men ennå blir det mange tunge stunder.

Ønkser dere alt godt fremover.Dette var fryktelig trist og tårene renner for dere i kveld.

Klemmer fra

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ord er fattige for å svare på et slikt innlegg... Satt med tårer i øynene da jeg leste historien din...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uff,så lei meg jeg ble på deres vegne nå , vet ikke hva jeg skal skrive til deg jeg...

 

Men jeg føler med deg... Og vil du skal vite at jeg leste historien din,og tenker på deg.Så urettferdig det må føles :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Utrolig trist å høre. Synest du har skrevet et veldig godt ,beskrivende innlegg. Tøfft gjordt og absolutt et skritt i riktig retning (som du sier) at du kom inn igjen her og ville gjøre det. Håper dere får mye hjelp og støtte i tiden som kommer.

 

Føler med dere i sorgen

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kondolerer!

Dette var trist å høre. Og skremmer meg jo veldig, da jeg også er snart i mål. Dette er alles store skrekk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forferdelig trist og tragisk...Føler med dere...og blir også veldig redd, men dere kunne jo ikke gjort noe annerledes! og vi andre gravide her inne må bare fokusere på det vi også..

 

Håper dere får mye støtte fra de rundt dere i den vanskelige tiden..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ikke ord... Vil bare si at jeg tenker på dere! Må være alles mareritt dette her.

 

*Trøsteklem*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

du er sterk som forteller dette for oss, og som klarer å være herinne etter det som skjedd. ønsker deg all lykke videre. stor klem.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff! Vet ikke hva jeg skal si, - for ingen ord kan få babyen deres tilbake til dere. Det ultimate mareritt , tenker jeg. Håper dere får svar på noen av spørsmålene som surrer rundt i hodet av prøvene dere har tatt, og at det kan gjøre det litt lettere å forstå hvorfor.. Men, fy f, livet er urettferdig!

 

Klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...