Gå til innhold

Søtlig lukt....


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

I ettermiddag/kveld har det vært en søtlig lukt etter toalett-besøk. (beklager hvis noen synes det er ekkelt) Det er nok mer fuktig nedentil enn det pleier, men man svetter jo også i denne varmen... Har vært hos jordmor tidligere i dag, uke 36, hodet festet, alt bra med baby. Det jeg lurer på er om jeg kan lekke fostervann? Flere som opplever denne lukten?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Foservann skal lukte litt søtt! Ta på ett bind og lever det på sykehuset for å sjekke om det er fostervann du lekker!

 

Lykke til! =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fostervann kommer nok ikke bare mens du tisser, så hvis det ikke kommer noe utenom toalettbesøkene er det vel tvilsomt at det er fostervann. Urin kan lukte søtlig hvis du har spist mye søtt, og særlig hvis du også har drukket melk... men om du føler deg usikker er tipset over et bra tips!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hei!

 

Jeg trodde i forrige uke at jeg kanskje hadde begynt å lekke fostervann. Blei våt i trusa, og det gikk også igjennom til buksa. Var ned på føden for å få det sjekket. Legen der sa at det ikke gikk an å lekke fostervann. enten var det gått, eller det var ikke gått. men hos noen kunne vannet gå litt saktere enn hos andre. fikk en GU, og det viste seg heldigvis at vannet ikke var gått. - hadde enda 6 uker igjen til termin. kunne visst være veldig tynn utflod. kan det ikke være utflod som lukter søtt da? men hvis du tror at vannet kan ha gått, så ville jeg fått det sjekket.. samtidig så er det rart om det bare kommer når du tisser..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har hatt søtlig lukt av utfloden min lenge nå...Trenger ikke være fostervann, men utfloden som forandrer seg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg var inne på føden på mandag for dette, trodde vannet gikk, jordmor trodde det først hun og. Så ble jeg undersøkt av lege, som avkreftet det. Det var veldig tynn utflod, som er vanlig på slutten. Det renner hele tiden her, og det lukter litt søtt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg var også på Føden for kontroll for dette på søndag, men fostervannsavgang ble avkreftet. Jeg opplever det samme som Bakken, så det er vel normalt med tynnere utflod som lukter søtt :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei !

Jeg var hos legen min sist uke, og sa jeg lurte på om jeg lekket fostervann.. synes nemlig det var mer fuktig enn ellers.. Jeg ble sendt til kvinneklinikken ( KK ) og ventet der i 5 timer for så å få høre at i uke 35 var det normalt å være mer fuktig enn ellers... følte meg som en hysterisk førstegangsfødene.. men legen forsikret meg om at det var viktig å sjekke uansett hvis man hadde mistanke.. Legen som fortalte en annen her at det ikke gikk an å lekke fostervann, bør nok sjekke læreboka igjen.. vet om flere som har lekket fostervann, så det går an...

Jeg gjorde heldigvis ikke det...

 

Klem:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for alle svar! Det er nok bare forandringer i utfloden, blir jo ikke vått... Men rart med den lukta altså, man kjenner det så godt med denne fantastiske luktesansen. Jeg kjenner jo at jeg begynner å bli litt utålmodig og lei, så leiter vel ubevisst etter alle små tegn..

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

er i uke 37+3 og har også fått tynnere utflod enn normalt,lettere å få gjort fra seg på do også og jm sa at dette var helt normalt

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...