Gå til innhold

Sykemelding??


lykkelig mamma!!!!!!

Anbefalte innlegg

Trenger noen gode råd her..

Vet ikke helt hva jeg skal gjøre, er dritt lei å jobbe for å si det mildt. Har en jobb hvor jeg står og går hele dagen, og det sliter innmari på føttene. Blir veldig sliten, og får veldig vondt i føttene. Delvis driver ryggen min og "klikker", spesielt når jeg ligger på ryggen, og noen ganger når jeg går også.. Har også veldig vondt på innsiden av lårene, og er generelt sliten.

Bør jeg ringe til legen og få sykemelding? Eller skal jeg vente til jeg skal til jordmor om litt over en uke, og høre hva hun mener? Har mest lyst til og sykemelde meg nå, både pga at sjefen min skal ha ferie neste uke, og da vet jeg hvor sur han blir, når jeg plutselig blir sykemeldt og " ødelegger" ferien hans.. Og fordi jeg er lei og sliten. Men føler også at jeg sutrer og klager, hvis jeg ringer legen og ber om sykemelding.. Tenker mye på dette, men vet ikke hva jeg skal gjøre. Hva synes dere? noen gode råd?

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg ville nok ha hørt om mulighetene for i alle fall delvis sykemelding hvis du sliter sånn..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lytt til deg selv og kroppen din du! Det høres ut som at du kunne ha godt av å være delvis sykemeldt i alle fall. Verken du eller babyen har godt av at du sliter deg ut.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vet at graviditet ikke er en sykdom, men ærlig talt jenter... kan vi ikke bare tenke på oss selv nå da? Sykmeld deg, sett deg på verandaen med god samvittighet og en is. Kjøp deg en bok eller lei deg en film og sov lenge om morningen, UTEN DÅRLIG SAMVITTIGHET!:) Du skal da jobbe resten av livet! Ta deg noen uker fri:) Det blir da travelt nok etter fødselen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for gode råd jenter.. Det hjelper og høre det!

Har bestilt meg time hos legen, så får jeg diskutere med henne, og høre hva hun mener!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei. Har vært i samme situasjon som deg. Var hos legen på fredag og fikk sykemelding. Bare en ting å si til det: en utrolig deilig følelse å gå hjemme og ta livet med ro. Husk at vi må tenke på den i magen også...

At sjefen din blir sur må du ikke bry deg om. Så gå til legen og si at du skal ha sykemelding fordi du er sliten. Husk at det er mange tilleggsplager som kommer når du er sliten....

Lykke til

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg hadde sykemeldt meg om jeg var deg... Du skal jo ikke gå rundt å være så lei heller.. Men du sier jo du blir sliten, og det er grunn nok til å få sykemelding. Du skal jo fungere utenom jobben også..

Selv ble jeg sm 40% i uke 28, hadde det en måneds tid, så ble jeg sykemeldt 50%.. Jeg var sliten og har en jobb som gjør at jeg må sitte mye i ro, og det ble for mye for meg.. men mest av alt sykemeldte jeg meg pga viljen.. Har vært så mye tull på jobben, har hele firmaet i halsen. Så jeg fant ut at etter å ha jobbet her i over 8 år, ALLTID stilt opp på hva det måtte være, og så bare få dritt igjen, vel da gjorde jeg det med god samvittighet. Kjenner nå på kroppen at det var riktig av meg å gjøre, men alle må gjøre hva de selv føler for synes jeg. Ikke få dårlig samvittighet om noen mener du burde gå tiden ut fordi de selv gjorde det. Sykemeld deg og KOS deg sier no jeg:-)

 

Klem, fra ei med termin 31.juli:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...