Gå til innhold

Hva med å fjerne anonym knappen her?


Vibeke28(fått to jenter)

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Helt enig. Håper de anonyme spydige og IDIOTISKE kommentarene blir ferre da!! Betyr mer hvis det en kommentar kommer fra en med nick. At man kan stå på det man sier selv om nicket er kjent her inne.

 

Dessuten har vi jo en krangle side på Dib....

 

Vi starter en underskrifts kampanje og sender den til webmaster!!!!!!!

 

*Maja-Mor 72

Lenke til kommentar
Del på andre sider

For såvidt enig jeg, men det er jo enkelt å skifte nick også, hvis dere skjønner hva jeg mener. Personlig så DRITER jeg i dere som slenger dritt her inne og er anonyme!!!!! puuh...det var godt det;)

 

signerer jeg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Denne diskusjonen har vi hatt mange ganger. Problemet ar at noen ganger ønsker man å være anonym fordi man vil spørre om noe man anser som pinlig. Selv om man forsåvidt er anonyme her inne hvis man ikke har vært på BIM treff (med eller uten barn :-) har man fått nettvenner som man kan være flaue ovenfor.

 

Spiller forsåvidt ingen rolle for meg om vi har den der eller ikke, selv om jeg har vært irritert jeg også. Har lært meg å stort sett overse de anonyme innleggene, med mindre jeg forstår at det er en god grunn..

 

De sinte anonyme er bare feiginger som ikke tør å stå for det de mener.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heisann!

 

Jeg leser dette forumet hver eneste dag, men skriver her veldig sjeldent. Men idag vil jeg. Helt aerlig saa synes jeg at det er litt trist at saa mange har en saa negativ instilling til retten til aa forbli anonym noen ganger. Det er veldig lett for alle dere som har saa stor selvtillit som dere tydeligvis har, men kan dere gi en liten ettertanke til oss andre som ikke har saa stor selvtillit? Jeg vet ikke helt om dere forstaar hvor stor en luksus det er dere egentlig har.

 

Noen ganger er det rett og slett flaut aa spoerre spoersmaal som er saa intime som de ofte er under en graviditet. Noen av oss har ingen aa snakke om disse tingene med, rett og slett fordi at det er saa flaue ting aa spoerre om. Naar jeg gaar rundt og bekymrer meg om disse tingene, helt alene, uten aa ha noen jeg foeler meg komfortabel aa snakke med, saa er det saa fint aa ha dette forumet aa komme til.For her er det ingen som stiller krav til meg, noen jeg trenger aa foele meg flau ovenfor. Selvfoelgelig er det noen som "misbruker" privilegiet litt, men gjoer det saa mye da? Egentlig? Hvem er det det gaar utover... nysgjerrigheten til folk?

 

Svarer ikke anonymt denne gangen :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hele diskusjonen om å fjerne anonym knappen syns jeg er latterlig. Vi er alle anonyme uansett, og hvis noen vil legge inn idiotiske kommentarer her inne kan de jo bare bytte nick som det passer dem! Tror heller at det er på tide å slutte å svare de som bare provoserer, er idiotiske eller spydige, og la de som vil være anonyme være det!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Helt enig med deg Vibeke! Har bare logget meg ut når jeg har sett sånne spydige kommentarer. Har tenkt at hvis jeg svarer så er jeg med på å få det som den anonyme/de anonyme vil: nemlig oppmerksomhet. Er derfor endel på Skravlesiden UTEN anonymknapp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...