Gå til innhold

deppa nå...


-4.mai-

Anbefalte innlegg

her går humøret opp og ned før jeg får blunket! Tempen var alt for lav idag... på coverline, og den gikk ned 0,2 fra igår... 0,4 fra dagen før! er på 11 dpo, og har tidligere hatt lutealfase på 11 og 12 dager så det ser stykt ut som tanta kommer imorgen!! Fatter ikke at det er mulig!!! Blir så irritert å skuffa.. jeg var jo helt sikker på at jeg var gravid!! :( så nå blir jeg enda mer irritert på kvalmen og den f**** metalsmaken! åååååååhhhh.... ikke legg meg inn på sinnsykehus da enda jenter?? La meg i det minste nyte friheten til tanta kommer...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ja, sånn er det. Tempetallene skriker sin vonde sannhet mot oss, men vi vil ikke høre,, Ikke før tante rød håner oss med sitt jevnlige besøk.

 

Sånn har jeg det også.. Håper inntil håpet blir motbevist..

 

Klem til deg

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

er bare så vanvittig frustrerende... sist jeg ble gravid låvte jeg meg selv at jeg skulle begynne å stole på kroppen min, fordi den visste det... så denne gangen har jeg gjort det da... hørt på hva kroppen min fortalte meg... men jeg har vært åpen for at det kanskje var feil siden jeg har vært syk i hele lutealfasen og da... håper det er det som har lurt meg, og at jeg ikke klarer å innbilde meg alle disse syptomene! da blir jeg å få noen slitsomme pp...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synd å høre at du kanskje ikke er gravid likevel. Hadde heiet på deg jeg nå hele veien. Ønsket sånn at det skulle klaffe for deg med en gang. Vi er i 2 pp nå etter SA. Det er sikkert derfor jeg skulle ønske at det klaffet for noen andre etter SA med en gang. Vi får krysse fingrene da for at den sitter i 2 pp for begge to!!!!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

huff... ja, man ønsker jo gjerne at det skal klaffe med en gang! men da kan jeg i alle fall drikke på ferie og behøver ikke bekymre meg over flyturen!! :) Må se det positive i det :) men alt håp er ikke ute før jeg får besøk av tanta da...

Håper det klaffer for deg nå!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Neida alt håp er jo ikke ute. Kanskje kroppen din lurer deg skikkelig fordi du har vært syk? Det er jo muligheter for det. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har den minste anelse på temping og tempraturer. Det er helt gresk for meg...... Kanskje noe jeg bør sette meg inn i..... Jeg heier på deg enda litt til jeg til tanta kommer!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg krysser fingrene for at tanta ikke kommer! Hun er ikke ønsker, og har med å holde seg langt borte! Så sånn er det :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

en liten oppdatering for de som er interesert :)

Idag steg tempen til 36.74!! jeg er så glad :) håpet stiger i takt med tempen og det ser ut som kurven begynner å ligne på den jeg hadde da jeg var gravid! Tempet bare di siste dagene den syklusen, så det er ikke så mange temper som følger samme kurve, men... Er så spent å se hva som skjer imorgen!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå vet ikke jeg mye om dine temperaturer,men 36,74 på dag 12dpo hos meg er svært lovende...Derfor masse lykke til lille lulle!Krysser fingrene jegC";)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

så spennende da. Krysser fingrene for deg. Sliter å vente og håpe og så kommer tr likevel. Ønsker deg masse lykke til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...