Gå til innhold

Dere som har tempet noen sykluser


Mi tesoro *220307* *101109*

Anbefalte innlegg

På hvilken temp pleier deres coverline å komme? Hvor mye varierer tempen deres etter el?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Alle har jo sin egen coverline. Men jeg antar at du bare vil ha litt å sammenligne med?

 

Jeg har en coverline på 36.60. Før el ligger tempen mellom 36.30 og 36.50

 

Når EL har vært ligger tempen på 36.70 og går raskt opp mot 36.80..

 

På slutten (fra 6dager etter el og utover) går tempen min opp i 36.90 og blir liggende der til ikm nærmer seg. Da går den ofte ned først ett hakk,, til feks 36.80 og så dagen etter helt ned til 36.60 og da kommer mensen samme dag som tempen er på 36.60

 

Men det er meg.. andre kan ha andre variasjoner

 

Hilsen Loise

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmm, jeg forstår meg bare ikke helt på denne tempingen jeg. Mine tempen ligger forresten mye lavere enn dine, men det er vel helt individuelt det. Du kan se og dømme selv: http://www.fertilityfriend.com/home/mitesoro

Jeg har tidligere lagt inn link til min chart, kan jo være du så den da og kommenterte den, men legger ny link likevell jeg...

 

Men siden jeg var dum og byttet tempested midt i syklusen er det jo ikke heller så greit å vite om jeg virkelig har hatt el i det hele tatt. Fra og med den 7 juni målte jeg vaginalt, før det målte jeg oralt. Har testet med el-tester hver dag siden 8 juni eller noe. Alle har vært negative. Har hatt lange sykluser (5-7 uker) siden oktober da jeg sluttet på pillen. Men hvis jeg ikke ennå har hatt el, så vet ikke jeg...

 

Så nå vet jeg ikke om jeg skal regne at jeg har hatt el for 13 dager siden, eller om jeg skal regne at jeg ikke har hatt el enda...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skal titte,, ville bare på forhånd si at det IKKE er lurt å bytte tempested midt i syklusen.. Spesielt ikke mellom vaginalt og oralt. Den orale tempen blir nemlig mye lavere enn den vaginale.. Så det blir nær sagt umulig å sammenligne..

 

Loise :0)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Temp hoppet ditt kom sikkert av at du byttet tempested til et varmere sted ja.. Så det er vanskelig å si om du har hatt el eller ikke..

- nær umulig å bedømme.. Beklager

 

Men skal jeg gjette, så vil jeg si meg enig med fertility.. at du hadde el 5 juni..Det kan jo se ut som tempen din gjorde et hopp opp og var på vei til å bli høy (med oral temping) akkurat før du byttet tempested.

 

Hvis det er tilfellet, så kommer jo mensen din hvert øyeblikk,, eller du vil kunne få en positiv gravitest..

 

Klem fra Loise

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg el-testet nå i ettermiddag også. Og den var svakerer enn i går den, nesten usynlig strek! Men hvis jeg har hatt el og jeg er gravid, ville el-testen ha slått ut nå da? Er det mulig å være gravid uten at el-tester slår ut positivt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei Mi tesoro:)

Kikka litt på charten din og lurer på.Hvor lang er din lutealfase?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er første pp jeg temper. Forrige pp fikk jeg positivt utslag på el testen 3 mai, og tanta kom 19 mai etter 1 uke med spotting. Så da hadde jeg vel lutealfase på 15 dager?!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

har du forsøkt å tempe både oralt og vaginalt en dag? Så kan du jo se hvor stor forskjell det er? Tror jeg ville gjort det, og så lagt til differansen på de tempene du har tatt oralt... blir i allefall mer riktig! Så kan du jo se hva ff sier da??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja det var ganske lurt. Da temper jeg begge steder i morgen tidlig. Så legger jeg inn differanse og ser om ff fortsatt sier at jeg hadde el 5 juni. Synes det er litt kjekt å tempe jeg, og legge inn tempene på ff :) Så slipper jeg å tenke selv, hihi :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

blir jo som en objektiv mening og da, så slipper man å bli usikker på om man tolker riktig.. lykke til :) og si ifra hvordan det går!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå i morges tempet jeg begge steder for å se forskjellen. Tempet 3 ganger i munnen, men tempen varierte med hele 0,6 grader! Så jeg skal aldri mer tempe i munnen nei! Men - så skulle jeg jo legge dette inn på charten. Fant jeg ut at jeg burde plusse på ca. 0,3 grader på de tempene jeg har tatt i munnen. La inn de "nye" tempene, men ble veldig skuffet for da viste jo charten at jeg ikke hadde hatt el likvell... Så jeg stilte alt tilbake igjen jeg, for ikke å miste motet helt! Så nå se det likt ut som det har gjort hele veien! Men vet jo at det ikke stemmer da. Men tempen går bare opp og ned med store svingninger, liker det ikke...

 

Men uff, har jeg ikke el i det hele tatt?! Får sikkert aldri el!

 

Uff, dette ble sytete, er bare litt deppa jeg :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

jaja... det er jo ikke så mye annet å gjøre enn å vente å se da? Hvis du ikke får tantebesøk eller positiv test om et par tre dager så kan du vel gå ut ifra at du ikke har hatt el enda.. eltester du fremdeles?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja jeg må jo bare vente å se. Jeg el tester fremdeles ja. Vil jeg få positiv el test snart dersom jeg er gravid om dersom jeg hadde el for 2 uker siden?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

sånn jeg har forstått det vil du det ja :) Jeg hadde i allefall den sterkeste el-testen jeg noen ganger har hatt dagen før jeg testet positivt med cb! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heisann

 

Ville bare si at da jeg var gravid i 2004 testet jeg først positivt med en persona eggløsningstest 10 dager etter eggløsningen (3-4 dager før mensen var ventet) Så testet jeg med CB på morgenurin dagen etter, og fikk en fin +

 

Lykke til med videre temping og håper syklusene dine blir raskt fine og stabile! Hilsen Loise

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk takk :)

Etter denne syklusen tenkte jeg å besille time hos akupunktør for å se om det kan hjelpe til å få syklusen på rett kjør.

Litt kjedelig å måtte vente 4 uker etter at mensen har vært før el kommer... hvis el kommer da!

 

Nå skal jeg hjem fra jobb :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...