Gå til innhold

HATER ventingen!!


-4.mai-

Anbefalte innlegg

Jeg er helt sikker på at jeg er gravid nå, men det er mange dager til ikm... jeg hater ventingen!!! Kommer til å teste som en gal denne gangen også, selv om jeg er helt sikker.. klarer liksom ikke å akseptere det kroppen forteller meg før jeg får en positiv test, selv om jeg er HELT SIKKER! :o( er bare 8 dpo nå og jeg vet det er mange av dere som mener det er alt for tidlig med symptomer og liknende, men jeg har visst det begge gangene før så tidlig (og tidligere og forsåvidt..) hvis jeg ikke er gravid nå har dere herved fått min tillatelse til å legge meg inn på sinnsykehus!! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

hehe, gøy innlegg :o) Får håpe vi slipper å legge deg inn!

 

Men jeg skjønner deg så godt. Man føler seg så dum med all testingen når det egentlig er for tidlig og man vet det.. men neste måned er det på'n igjen på samme måte..

 

Men uansett; Du kjenner din kropp best; det er det viktigste! Prøv å finn på noe annet i en ukes tid, det hjelper sikkert ikke så mye på tålmodigheten og sitte her!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forresten, var det deg jeg så på FF-charten til, som var i tvil om EL? I så fall ser den charten veldig bra ut nå :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har du ikm i uke 25? Håper du kjenner rett da! ;-)Er slitsomt at man ikke kan teste rett etter sex for å se om det har klaffet! Da hadde vi spart oss for mye unødvendig frustrasjon ja.. ;-) Det er jo noen som kjenner symptomene tidligere enn andre! Desverre så har jeg ømme pupper o.l i hver syklus fra el til ikm.. Så her er det umulig å vite ka som er tante teg og graviditets tegn.. ;-(

 

Masse lykke til med ventingen og testingen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

nei.. det gjør vel ikke det, men idag er jeg så vanvittig moody at jeg faktisk har låst meg inne! Umulig å forklare humøret mitt for andre... var sånn i starten begge gangene jeg har vært gravid og også rett etter jeg hadde født.. Lunta er vanvittig kort, og jeg er "på hugget" hete tiden. I tillegge skriker jeg helt uten grunn og ender opp med å le meg ihjel samtidig som tårene triller fordi jeg er så teit! Kan ikke gå ut blandt folk sånn?? Må vel dra å leie en hau med filmer og benke meg i sofaen for at tiden skal snegle seg avgårde..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, det er nesten ulidelig spennende!! Jeg føler meg litt "hard" i magen i dag, og håper selvfølgelig det er positivt... men ellers lite tegn, gitt! En uke til IKM.

 

Vi satser på at tvungen psykisk helsevern ikke blir nødvendig... :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

ja, det var meg ja :) Charten min ser veldig bra ut ja, og det ser ut som jeg har hatt en festedipp på 5 dpo. Det var også da symptomene begynte å komme. jævla metallsmak!! blir så dålig av den... hær spises det tyggis og pastiller til den store gullmedaljen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, en temp-dipp "helt etter boka" :-)

Krysser fingene for deg, iallfall. Du fortjener noe bra nå etter SA.. Blir spennende å høre!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

skylle hatt en sånn "7 dager før ikm-test som var 99% sikker" deet hadde vært noe??? har også ømme pupper av og til, men når jeg er gravid er det helt anneledes. Skarp smerte, og ikke bare ømt..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

håper jeg slipper tvangsinlegging ja... sa sist at jeg skulle lære meg å "stole på kroppen" for den har aldri tatt feil. Har håpet/vært redd for at jeg har vær gravid noen ganger, men begge gangene jeg har vær gravid har jeg VISST det! Som nå... men det er ikke så lett å bare stole på kroppen... VIL HA BEKREFTELSE!! ååååhhhh!! Gla det ikke bare er meg som venter i alle fall...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

derre ventinga er noe dritt...sitter selv og venter..ei uke til ikm nå..tar jo så lang tia denne uka....venter og venter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har litt den sammen følelsen som deg, lille lulle. En sterk følelse på at jeg er gravid. Men...det kan jo ha noe med at jeg ble gravid i første førsøk med de to første, og er skikkelig bortskjemt på det området.Slik at jeg tror det går like lett nå....og det trenger det jo absolutt ikke å gjøre.

Men brystene er skikkelig ømme, helt ulikt hvordan de er rundt IKM. Jeg har og ved to anledninger hatt litt lyserosa blod på dopapiret, noe som jeg har lært her inne kan være festeblødning. Samtidig har det murret bra der nede.

 

Men tiden blir lang, så veldig lang....5 dager igjen til IKM nå.

Nyter det på et vis og...ettersom det er siste gangen for min del.

Tre er nok!

 

Nå skal jeg ta med meg fiskestanga i elva, og se om jeg ikke kan dra opp en laks - DET får tankene over på noe annet.

 

Krysser fingrene for at gravidlista blir laaaang i juni:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

ja, her gjelder det å finne på ting som kan korte ned ventetiden! :) En fisketur høres ut som en fin ting å gjøre! Jeg har vært syk i over en uke, og det hjelper jo ikke akkorat på ventetiden...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Etter at vi bestemte oss for å få barn, synes jeg hele mnd går tregt. Men nå i disse EL- tider, kan man hvertfall bruke tiden til noe konstruktivt :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, ventetiden er noe herk. Jeg har ennå ca 4 dager igjen til eggløsning, og 2 laaange uker til IKM. Hvordan i himmelens navn skal jeg få dagene til å gå?! Vet hvertfall at det skal bli en del sex i noen dager da....

 

Lykke til alle sammen!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...