Gå til innhold

Diare.. HJELP


heme

Anbefalte innlegg

Hei!

Har hatt litt diare frå torsdag av, men det er veldig opp og ned, men har ikkje hatt noko fast avføring siden onsdag.. Koss farlig er dette for den liile i magen?

 

Når eg eter eller drikker, så etter ei stud stikk det i magen, øverst i magen, ikkje der babyen ligger, også må eg på do... Hmmm... Lurer litt på kva dette er, og om dette kan skade babyen. Drikke mykje vatn, og det er ikkje alltid at det kjem ut med ein gong heller. Og eg klare å holde meg, det er ikkje slik at eg må spring på do med ein gong..

 

Er det nokon som kan svare på dette??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvis du har diaré kan det være du ikke får i deg nok næring. Jeg ville bestilt en time hos legen for å sjekke det opp. Kan du har fått i deg noen bakterier el.? Eller er det noe som går? Forhåpentligvis er det ikke noe å engste seg for, men jeg tror som sagt dette er noe du bør høre med legen om...

 

Klem,

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg hadde nesten konstant diare sammen med oppkast i første trimester, og ble lagt inn med intravenøs næring et par ganger. Vet ikke hvor "uttørket" du er, og hvor mye næring du klarer å beholde, men snakk uansett med en lege, det KAN være farlig for fosteret om det blir for ille...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Fordøyelsen forandrer seg veldig når man er gravid... mange klager veldig over hard mage, men jeg har hatt det motsatt både forrige gang og denne gangen. Er ikke noe farlig, bare man ikke klarer å holde på næring over lengre tid, særlig væske. Hvis du tisser lite, er det et tegn på at du får for lite væske i deg.

 

Jeg ville prøvd å holde meg mest mulig til drikke i 1-2 dager og bare spise tørrmat. Kjeks, knekkebrød og sånt. Drikk f.eks. eplejuice med litt farris hvis du blir lei av vann. Dropp kaffen, drikk evt. bare litt te. Høres ut som du bare har fått i deg noe dritt og at det vil ordne seg, men hvis du blir engstelig, må du jo ringe legen din.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei og hopp!!

Eg har ringt legevakta, og det ho sa at antagelig var det bare noko virus som hadde sett seg i magen!! Skulle spise "usunt", loff, kjeks m.m ei stund! Det pleide å gi seg etter 3 til 5 dager, dette fekk dei telfon om daglig!! (hadde vart siden juletider) Ho sa det at det var ikkje fare for fosteret, så lenge eg fekk i meg mat og drikke!!

Så eg venter ein dag og to til, har det ikkje gått over då, ringer eg fastlegen min!:-)

Men eg blei ganske betrygge etter eg snakkte med sjukepleieren på legevakta!!

 

Men takk for alle råd!!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...