Gå til innhold

Her kommer jeg:-)


Mrs.D.♂♂♀♂

Anbefalte innlegg

Endelig min tur til å hoppe over hit. Siste ukene har gått utrolig fort. Plutselig var dagen her. Så deilig!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei

Dette er så rart, plutselig er vi på 2.tri.. hmm, skjønner ikke hvor de siste mnd har blitt av jeg... hehe, gøy at vi har termin samtidig da..:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei hei!

Tiden har løpt fra meg i det siste... innrømmer at jeg har sovet bort nesten over halvparten av tiden...Hehe.. Men har fått igjen litt av energien og eneste plagene jeg har nå er bekkeløsninga mi... Men den visste jeg kom tidlig, for det gjorde det med de to andre barna mine. Har sluppet mye plager andre sliter med. Sånn som kvalme..

Hvor hen fra norge er du da? Jeg er fra Hemnes i Aurskog-Høland. Ca. 3 mil fra Askim. Er 27 år og har to sønner fra før. Vært gift i 8 år(men er separert nå) men det virker som om vi har funnet tilbake til hverandre. Ble aldri til at han flyttet ut, så nå gjenstår det vel å ordne papirene igjen:-)

Hvor gammel er du? Har du barn fra før?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei igjen!

 

Er fra Skien jeg da. 24 år og min første. Er forlovet og skal gifte oss neste sommer. Hehe. Greit at ungen kommer rundt jul så ser jeg vel nogenlunde ut i brudekjole...hehe... får en håpe ihvertfall.. Bra at dere har funnet tilbake til hverandre da:-) Ingenting som er bedre enn det hvis det fungerer:)

 

Sovet ja...huff, er så trøtt.. skulle vasket idag, men har ikke kommet igang enda:-( Gubben blir vel helt satt ut, han er vel hjemme om en halv times tid...hehe.. Sa jeg skulle gjøre såååå mye idag, men ikke gort noe.. Får veldig dårlig samvittighet ja, men men...

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei og velkommen hit:)

Jeg flyttet inn her for vel en uke siden, og det er jammen en herlig følelse må jeg si:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...