Gå til innhold

Flere som er 12 uker?


ingru

Anbefalte innlegg

Er 12+0 i dag :)

Hvordan føler dere dere? Begynt å få mage?

Begynner kvalmen å gi seg?

 

Syns jeg har fått litt mage, men kan lett forveksles da, siden jeg ikke akkurat startet med flat mage...

Syns formen på dagtid begynner å komme seg, men er litt verre på kveldstid... Brekninger og masse lukter jeg ikke klarer!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei! Jeg er også 12+0 i dag;) Har ikke helt "flyttet" over hit til 2. tri enda, men har begynt å smugtitte litt!

 

Formen er helt grei... Ikke helt på topp hele tiden. Fortsatt litt kvalm og trøtt. Har jobbet fullt helt til nå, men jobber skift så det begynner å bli veldig tungt å jobbe veldig tidlig.. Men har en veldig grei personal sjef så jeg skal få jobbe kun senvakter en stund. Skal til legen å få delvis sykmelding i morgen så jeg ikke må jobbe så lange vakter.

 

Magen har jeg ikke sett så mye til enda... Det lille jeg ser er nok like mye innbilling som gravidmage:) Men den kommer nok snart!

 

Skal på UL neste torsdag:) Gleder meg kjempamasse! Når har du termin? Var på tidlig UL i uke 7 og da sa legen ca 10 desember til meg. Blir spennende å høre hva han sier nå som fosteret er blitt større og det sikkert er lettere å si med større sikkerhet!

 

Sov godt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei :)

Jeg har termin den 9. desember. Ikke vært på UL enda da så blir spennende å se om jeg får den samme eller ny! Fikk nøyaktig samme sist jeg var gravid da :)

Skal på UL 10. juli... Leeenge å vente!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei på deg :o)

Er 12+0 i dag ja, formen min varierer fra dag til dag, men generelt myye bedre :) Er ikke mye kvalm lenger *bank i bordet*, men veldig trøtt, og får lett hodepine (men hva er vel det sammenlignet med kvalme??) Magen har begynt å poppe ut :o)), kjøpte meg en mamma bukse fra HM i forrige uke (snekkerbukse) og da synes magen ennå bedre! Jeg har spesielt en lukt jeg ikke klarer, og det er kaffe *yuk*,må virkelig holde pusten!

Ha en fin dag videre!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei hei!

 

Er 12+0 idag, og formen er litt opp og ned... Virker litt som om kvalmen har gitt seg, men det trodde jeg her tidligere også. Nå tåler jeg ingenting av lukter og brekker meg stadig:-( Ikke noe gøy. Hodepine har jeg også begynt å få de siste dagene.. Er aktivt sykemeldt, har vært 100% sykemeldt i 5 uker før jeg startet aktivt denne uka. Så nå håper jeg snart jeg blir bedre av kvalmen, at den forsvinner for godt:)

Magen er oppblåst, men tror ikke det er så mye mer selv om jeg gjerne ønsker det.

 

Lykke til alle sammen:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei på dere!

jeg er også 12+0 i dag. Formen min har begynt å bli mye bedre. Har vært veldig slapp,masse kvalme og oppkast hver dag i en lengre periode nå. Noe som har resultert i -5 kg på vekta. Men nå har jeg begynnt å spise litt mere også,så den går vel opp igjen..hehe

 

Magen har nok begynnt å vise seg såvidt,men det er kanskje forde jeg er andregangs fødende så den kommer raskere...Uffamei:O)hehe

 

Lykke til dere!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...