Gå til innhold

Hva er foskjellen?


Minto

Anbefalte innlegg

Man sier jo at man skal kunne se forskjell på jentemage og guttemage... Men hva er hva? Skjønner ikke helt forskjellen på fotballform og melonform....hehe... Også var det noe med at den ene magen skulle synes bakfra?????

Vet ikke helt om jeg tror på disse triksene for å finne ut kjønn...men er moro...hadde sjenert baby på ul, og er veeeeldig nysgjerrig...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei!!!

 

Du, det jeg har hørt er at hvis en venter jentebebis har en litt bredere mage, lagt på seg over rumpe, hofte fordi en jentebebis fører til mye produksjon av kvinnelige hormoner, så derfor legger det seg ofte der. vi har våre kvinnelige former fra før. Tror en må ha litt " annlegg " til å legge på seg over hofter osv fra før for at dette skal gjelde eller hur? Har ei venninne som er veldig tynn og har hatt en struttende mage ( typisk gutte-mage ) også når hun ventet jentene.

 

Jeg derimot var bred over de kjente stedene når jeg ventet jenta, men har nå med gutten i vente kun lagt på meg over min struttende mage.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har også hørt det der, men det har ikke stemt en eneste gang:-) Tanta mi ble brei over alt, og hun har to gutter. venninna mi er også brei over alt, får gutt. Ei anna venninne av meg, brei hun også...jente. Bestevenninna mi, kun mage ingenting annet...Jente. Ei annen venninne, bittelita, knøttliten mage alle gangene...to gutter og en jente..

 

Greia er at man har alltid 50-50 % sjangse for å gjette riktig, og noen syns dette er veldig utrolig når en liten ting stemmer.

 

Det eneste jeg vet, er at jeg begge ganger har følt med hele meg hva jeg kom til å få. Og det har stemt. Samtidig så var det jo 50-50:-) Men de fleste jeg kjenner, har følt veldig sterkt på seg hva de får, og de har alltid hatt rett. Bortsett fra hun hun ene venninnen min som siste gangen ønsket veldig sterkt en jente, så sterkt at når de sa at det var en gutt, sa hun ifra at da var det ikke hennes baby:-)

 

Men mitt råd er å lytte til hva magefølelsen din sier, uten å ta hensyn til hva du selv "ønsker"...Ellers så får du jo tidsnok vite:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...