Gå til innhold

Noen som har brukt Pergotime?


Snømusa2013

Anbefalte innlegg

Og som vil dele sine erfaringer?

Har fått 1 donorbarn uten bruk av hormoner, men etter et par forsøk uten suksess og 1 gang der jeg fikk veldig sen EL så ønsker vi nå å forsøke med Pergotime og Ovitrelle.

Har pcos, derav lange sykluser....:-/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har for første gang brukt Pergotime og otrivelle i forbindelse med inseminasjon. Er bare 4 dager siden så venter spent på resultat😊. Ble litt småkvalm av kuren og litt varm. Kjente også mer aktivitet i eggstokkene enn normalt. Kjenner enda litt småkvalme. Dette er typiske bivirkninger har jeg lest.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg brukte dobbel pergotimekur for ganske nøyaktig et år siden, og har to deilige små som tar dagens første blund i stua nå :-) Husker at jeg kjente eggløsningen godt, ellers ingenting. Eggløsningstesten slo ut på et tidligere tidspunkt da det var to egg, slik at inseminasjon fant sted akkurat i dét eggene løsnet. Ganske sikker på at det var det som gjorde at det lyktes den gangen. Men husk at alle er helt ulike, så det er ikke sikkert det må være den timingen for akkurat deg. Lykke til!! :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

LilleKlok:  Brukte du Ovitrelle også?Min gyn i Norge vil ikke at jeg skal bruke det, men Stork Klinik ønsker det, men de mener også at det er min gyn her som skal skrive ut resept. 

 

Villemine: Lykke til! Går og venter på mensen, som selvsagt er supersein i tillegg til en allerede lang syklus......:-/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bruker noe som heter duphaston i Frankrike, for å forlenge syklusen. Lurer på om det er pergotime? Har hatt en periode med 10 piller, ble litt småkvalm da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er på dag 50 (!!!) i syklusen, og har hatt vondt i puppene de siste 3 dagene ( får alltid vondt før mensen), nå bør mensen komme slik at jeg får starta med Pergoen snart,......

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...