Gå til innhold

Se også disse forumene:
Kvinneguiden Doktor Online
Foto

hvorfor er det så mange som bruker fulltid i bhg?


 • Logg inn for å svare
46 svar til dette emnet

#21 C.L.H85

C.L.H85

  Aktiv bruker

 • Medlem
 • PipPip
 • 964 Innlegg:

Skrevet 18 juli 2012 - 19:39

Har egentlig ikke opplevd at folk bruker de "fridagene" på å sitte på ræva å se film akkurat. De brukes ofte til, legebesøk, div. ærender,ny baby, husvask, har hjemmekontor og som regel blir barna hentet tidligere. Har aldri hørt folk klage mer på barna sine i ferien heller når jeg tenker meg om, mer det at alle gleder seg litt til å komme tilbake til jobb og rutiner. Jeg gledet meg alltid til å komme tilbake til jobb etter ferien, før jeg fikk barn også ;)

Tror ikke det er så mange av dem som har barna fulltid i bhg bare for å sitte å daffe hjemme. Noen er det kanskje, men tviler på at det er så mange som du skal få det til å høres ut som HI ;)

Forumtråden fortsetter under...

#22 Anonym bruker

Anonym bruker

  Superbruker

 • Medlem
 • PipPipPipPipPip
 • 2 171 687 Innlegg:

Skrevet 18 juli 2012 - 19:46

Fordi noen av oss har uregelmessig arbeidstid og ikke lever i en ni til fire verden. Da fungerer det dårlig med redusert plass i barnehagen.
Dette betyr ikke at ungene er der fra 7-17 hver dag, men at noen dager kommer de tidlig andre dager sent. Samme med henting.

#23 Gjest_Mentha_*

Gjest_Mentha_*
 • Gjest

Skrevet 18 juli 2012 - 19:48

Fordi jeg føler at det å være mor er så mye mer enn å skulle være sammen med barnet så 100% av tiden som mulig. Man skal faktisk også forberede barna på en framtid ved å åpne for kontakt med andre mennesker, at de skal få bygge relasjoner og vennskap med andre på egen alder, og at de skal få lov til å knytte seg til andre voksne mennesker enn sine egne foreldre. Samtidig viser barnet mitt at han er trygg og stødig, og har en trygg base hjemme med oss foreldrene.
I tillegg synes jeg det er viktig med rutiner. Et barn som har faste rutiner hver dag er et trygt barn, som kan forutse hva som skal skje og hva som er forventet av dagen. Og i barnehagen kan de voksne stimulere barna i fellesskap, de kan lære mye om å fungere sammen med andre og leke på en måte som jeg ikke har mulighet til å lære bort hjemme, uten søsken og med langt til nærmeste nabo.

Og det viktigste av alt: Han elsker barnehagen! Han har lagt sin elsk på små og store, og det vises hver eneste dag. Så jeg har ingen problemer med å levere i barnehagen en dag, selv om jeg kanskje kunne holdt han hjemme. Jeg vet at han får fylt alle behov der, og at når han kommer hjem så har vi fortsatt 4-5 timer hvor vi kan kose oss sammen, før det er leggetid. Da er mor ferdig med husarbeid, handling og andre kjedelige ting, og har tid til å kose og leke.

Dette innlegget har blitt redigert av Mentha: 18 juli 2012 - 19:51

 • LadyLiberty og Mikkemafian liker dette

#24 Anonym bruker

Anonym bruker

  Superbruker

 • Medlem
 • PipPipPipPipPip
 • 2 171 687 Innlegg:

Skrevet 18 juli 2012 - 19:48

Fordi det å ha omsorgen for barn innebærer langt mer enn å fysisk være sammen med barna.

Og den omsorgen kan man ikke utøve hvis man har barna fulltid i barnehagen? Det er en sterk påstand vil jeg si.

Jo. Hi spør hvorfor noen har barn i barnehagen selv om de ikke må pga sykdom eller jobb. Svaret mitt er da at livet består av mer enn lønnet arbeid og det å være fysisk sammen med barna. Barn skal ha mat, rene klær, et ok rent hjem, de skal handles til... I tillegg kommet andre ting som krever tid av en gjennomsnittlig familiemor, som å ta seg av andre familiemedlemmer som trenger hjelp, planlegge, handle inn til og gjennomføre barnebursdager, ja kanskje til og med SLAPPE AV innimellom for å yte best mulig hjemme og på jobb... Poenget mitt er at selv om man ikke er syk eller på jobb, så kan man ha PLENTY av andre ting å gjøre for barna og familien.Jeg ser nå at jeg har misforstått deg i her, og at vi faktisk er enig. Hehehe... Beklager. Skal forsøke å være flinkere til å lese ordentlig før jeg svarer. :kremt:

#25 Anonym bruker

Anonym bruker

  Superbruker

 • Medlem
 • PipPipPipPipPip
 • 2 171 687 Innlegg:

Skrevet 18 juli 2012 - 19:51

Har egentlig ikke opplevd at folk bruker de "fridagene" på å sitte på ræva å se film akkurat. De brukes ofte til, legebesøk, div. ærender,ny baby, husvask, har hjemmekontor og som regel blir barna hentet tidligere. Har aldri hørt folk klage mer på barna sine i ferien heller når jeg tenker meg om, mer det at alle gleder seg litt til å komme tilbake til jobb og rutiner. Jeg gledet meg alltid til å komme tilbake til jobb etter ferien, før jeg fikk barn også ;) Tror ikke det er så mange av dem som har barna fulltid i bhg bare for å sitte å daffe hjemme. Noen er det kanskje, men tviler på at det er så mange som du skal få det til å høres ut som HI ;)


Jeg opplever det helt som deg. Hvor bor disse damene som sitter og glor på TV mens unga står og hyler ved porten i barnehagen?

Samtlige av de jeg kjenner som har barn går konstant med dårlig samvittighet og løper nesten beina av seg for å få hentet barna fortest mulig. De prøver å balansere jobbhverdag og barnehagehverdag etter aller beste evne, og de fleste klarer dette aldeles utmerket. De er euforiske når de endelig kan ta seg en ekstra dag eller noen timer fri fra jobb for å ta med barna på teater eller i svømmehallen.

Og at de ikke koser seg med barna i ferien? Jeg får så mye hyggelige mail, SMSer og bilder fra lykkelige foreldre som koser seg glugg i hjel sammen med barna sine nå i ferien!

Tror man skal være forsiktig med å bruke DIB som fasit for virkeligheten, for jeg tror ikke mine venner og bekjente er i en klasse for seg selv :)
 • LadyLiberty og C.L.H85 liker dette

#26 Anonym bruker

Anonym bruker

  Superbruker

 • Medlem
 • PipPipPipPipPip
 • 2 171 687 Innlegg:

Skrevet 18 juli 2012 - 20:05

fordi barna trenger rutiner og trygge rammer. Hvis et barn kommer og går i hytt og vær, tar fridager ofte osv, kan det føre til at barnet får problemer med å knyte vennskap, komme inn i leken, bli utrygg. P. S. Jeg jobber fullt, så innlegget er ikke for å forsvare meg


Jeg ser at du har skrevet KAN føre til.... Og jeg KAN være enig i det du sier om utrygghet og det sosiale, MEN jeg vil gjerne tilføye at det har mye å si hvordan bhg er, hvilken personlighet barnet har og hva man faktisk gjør med barnet når man tar fri. Vi har hatt barnet bare 60% i bhg i år, men jobber turnus, så må ha 100% plass, og det har gått kjempefint! :-D Gutten storkoser seg både hjemme og i bhg :-D

#27 LadyLiberty

LadyLiberty

  Nytt medlem

 • Medlem
 • Pip
 • 9 Innlegg:
 • StedStavanger

Skrevet 18 juli 2012 - 20:14

Barnehagen er et fantastisk tilbud for vår generasjons foreldre, hvor barn kan lære å sosialisere seg, bli trygge rundt andre mennesker enn foreldrene, få hjelp til utvikling og læring, få lekt og rast fra seg med andre barn og ikke minst få tett oppfølging og tilrettelagt opplegg for de som har behov for det - med andre ord, hvorfor skal man IKKE ha barn i barnehage? Dersom man har fri noen dager, må likevel andre ting ordnes, og som så mange mødre her skriver - det er bare bra å ordne det før barnet kommer hjem, slik at man faktisk kan kose seg sammen, spise middag som en familie og tilbringe kvalitetstid før leggetid - og ikke vaske klær og betale regninger, eller være utslitt og trøtt med kort lunte.

Helt ærlig synes jeg det er helt unødvendig å "måtte" forsvare at vi har våre barn i barnehage i 2012! Det eneste vi mødre er flinke til for tiden, med alle våre hjelpemidler som ingen mødre har hatt før oss, er å rakke ned på hverandre og gi hverandre dårlig samvittighet for å ikke være "god nok"! Det som fungerer for den ene, fungerer gjerne ikke for den andre - men det eneste som er viktig for BARNET, er å bli elsket, sett og annerkjent i trygge omgivelser, og ikke utsatt for vold, rus, trusler, undertrykkelse eller likegyldighet - resten er opp til familien selv. Live and let live.

#28 Anonym bruker

Anonym bruker

  Superbruker

 • Medlem
 • PipPipPipPipPip
 • 2 171 687 Innlegg:

Skrevet 18 juli 2012 - 20:25

Jeg tenker at det er vel ingen som velger pga latskap å sitte hjemme å se på tv eller sove på soffan istede for å ha barna hjemme? Jeg har selv jobbet i bhg og har inntrykk av at foreldrene har "ærend" når de sender barna i bhg når de selv har fri. Men mitt inntrykk er også at flere sier de skal vaske eller andre ting jeg mener barnet kunne ha vært med på. Kanskje har de ting de må gjøre som varer en times tid mens barnet er i bhg 5-6 timer. Da tenker jeg at barnet kanskje kunne ha vært hjemme og sett film mens vaskingen pågår eller faktisk være med på ærendet.

Jeg tror det hadde vært færre barn 100% i bhg om foreldre måtte ha en god nok grunn til å ha de der. Hvilke grunner som kunne ha blitt regler vet jeg ikke, men prøver å få fram et poeng. Uansett, er dette et vanskelig tema. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om det er "greit" å ha barnet i bhg 100% når man går hjemme i permisjon, om man har to friske barn...... Jeg tror at man må finne ut hva som passer for seg selv og familien. Jeg håper bare alle gjør det som er best for barna :-D

Vi jobber begge turnus og har 100% bhgplass, men har i år brukt bare 60%. Det krever at vi tar vasking på kveld ol, men det har vært riktig for vår familie, og kommer til å fortsette med det. Til slutt må jeg si at jeg synes på noen måter at det foreldre sier om at barnet selv sier det vil i bhg. er litt "tynn" grunn til å sende barnet i bhg :-p Dette fordi barn ofte ikke kjenner sin egenberensning når det gjelder å bli sliten, og skjønner ikke selv at det trenger en pause. Dette er de voksnens ansvar.
 • humlesurr liker dette

#29 fikas

fikas

  Ivrig bruker

 • Medlem
 • PipPipPip
 • 1 006 Innlegg:

Skrevet 18 juli 2012 - 21:34

Det må være forskjeller fra bhg til bhg det der! Hos oss er det nesten ikke barn før halv ti og de aller fleste blir hentet før halv fire! Jeg mistenker at maaaange foreldre hos oss har deltidsjobb eller er hjemme med yngre barn - for det er alltid lite barn når vi leverer og henter og det er ofte færre barn en tenkt fordi noen velger å bli hjemme.

Noen gjør det slik og andre gjør det sånn! Jeg velger å tro at alle gjør det som passer best for dem :)

#30 Eeniemeenie

Eeniemeenie

  Ivrig bruker

 • Medlem
 • PipPipPip
 • 1 069 Innlegg:

Skrevet 18 juli 2012 - 21:36

Bare nysjerrig. Dere som ikke har behov for å ha barna i bhg 7-9 timer hver dag, men likevel gjør det. Hvorfor? da tenker jeg på de som går hjemme med små søsken, jobber turnus, har fridager osv. Ikke syke mennesker som trenger avlasting:)


Jeg henter og når jeg KAN altså og kjenner ingen som bruker fulltid for moro skyld. Regner med de fleste jobber/studerer mer eller mindre fulltid, og da blir det sånn.

#31 Anonym bruker

Anonym bruker

  Superbruker

 • Medlem
 • PipPipPipPipPip
 • 2 171 687 Innlegg:

Skrevet 18 juli 2012 - 21:43

Tja, når det gjelder permisjon med mindre søsken, så sov babyen min fra 8 til 10 og deretter fra 12 til 14, så da hentet jeg kl 14.30. Det ble cirka fulltid i barnehagen (7.30 til 14.30). Hvis ikke måtte jeg vekke babyen og ha en illskrikende baby med til barnehagen..

#32 Anonym bruker

Anonym bruker

  Superbruker

 • Medlem
 • PipPipPipPipPip
 • 2 171 687 Innlegg:

Skrevet 18 juli 2012 - 21:46

Tja.. nå varierer det en del hvor lenge mine barn er der.. jeg jobber bare ekstra i ukene, så det er opp og ned i forhold til når jeg har fri og ikke..

Men de blir ofte levert litt sent (kl 9, da kjernetiden begynner), og før henta jeg alltid tidlig (2, kjernetiden slutter), men jeg begynte å utvide tiden litt etter at ungene klagde på at jeg kom for tidlig :P
Hendte ofte at jeg forstyrra midt i måltid eller en film osv.
Til og med de ansatte har spurt meg om jeg kan hente senere noen ganger fordi at barna skal få med seg ett eller annet, hehe.. Så jeg ser rett og slett ikke problemet med at de er i bhg 7 timer f.eks, barna mine koser seg hvertfall veldig i bhg og vi får tid sammen etterpå og i helgene.. har ingenting med at jeg ikke takler ungene mine ;)

Ps: Det hender også at jeg tar en fridag eller to i ny og ne hvis jeg føler vi trenger litt mer tid sammen, sove litt lenger eller bare slappe av.

#33 midgard

midgard

  Aktiv bruker

 • Medlem
 • PipPip
 • 405 Innlegg:

Skrevet 18 juli 2012 - 21:53

Aaaaaahh.... lei dette bhgpolitiet....

Hvorfor? Jo, nå skal du høre: Jeg trenger en inntekt, jeg ER alenemamma, jeg jobber 100%, jeg FåR IKKE LOV TIL å TA MED BARNET På JOBB.

Men siden det t-y-d-e-l-i-g-v-i-s er bedre for barnet å være hjemme så vurderer jeg nå å prøve å bli sparket eller si opp (det taper jeg litt penger på..) for å leve livets glade dager på N-A-V. Halleluja for et liv vi skal få:)))) Hurra hurra hurra!

DAAAHHH:/

#34 Mamma til tre gullunger

Mamma til tre gullunger

  Nytt medlem

 • Medlem
 • Pip
 • 99 Innlegg:

Skrevet 18 juli 2012 - 23:04

Jeg skal ut i barselpermisjon fra midten av sept. men har selvfølgelig fulltid i bhg for 4-åringen. Grunnen er den at når jeg begynner i 100% jobb så skjer det midt i bhg-året og man søker jo for et bhg-år om gangen. Far skal ikke ut i permisjon før på høsten året etter og da med tidskonto mens jeg også jobber litt. I overgangen permisjon og tidskonto så trenger vi full bhg-plass. Hvis det var forståelig :)

#35 Anonym bruker

Anonym bruker

  Superbruker

 • Medlem
 • PipPipPipPipPip
 • 2 171 687 Innlegg:

Skrevet 18 juli 2012 - 23:07

Fordi det å ha omsorgen for barn innebærer langt mer enn å fysisk være sammen med barna.

Og den omsorgen kan man ikke utøve hvis man har barna fulltid i barnehagen? Det er en sterk påstand vil jeg si.

Jo. Hi spør hvorfor noen har barn i barnehagen selv om de ikke må pga sykdom eller jobb. Svaret mitt er da at livet består av mer enn lønnet arbeid og det å være fysisk sammen med barna. Barn skal ha mat, rene klær, et ok rent hjem, de skal handles til... I tillegg kommet andre ting som krever tid av en gjennomsnittlig familiemor, som å ta seg av andre familiemedlemmer som trenger hjelp, planlegge, handle inn til og gjennomføre barnebursdager, ja kanskje til og med SLAPPE AV innimellom for å yte best mulig hjemme og på jobb... Poenget mitt er at selv om man ikke er syk eller på jobb, så kan man ha PLENTY av andre ting å gjøre for barna og familien.

Jeg ser nå at jeg har misforstått deg i her, og at vi faktisk er enig. Hehehe... Beklager. Skal forsøke å være flinkere til å lese ordentlig før jeg svarer. :kremt:

Og jeg skal bli bedre til å formulere meg forståelig :)

#36 Anonym bruker

Anonym bruker

  Superbruker

 • Medlem
 • PipPipPipPipPip
 • 2 171 687 Innlegg:

Skrevet 18 juli 2012 - 23:12

Jeg tenker at det er vel ingen som velger pga latskap å sitte hjemme å se på tv eller sove på soffan istede for å ha barna hjemme? Jeg har selv jobbet i bhg og har inntrykk av at foreldrene har "ærend" når de sender barna i bhg når de selv har fri. Men mitt inntrykk er også at flere sier de skal vaske eller andre ting jeg mener barnet kunne ha vært med på. Kanskje har de ting de må gjøre som varer en times tid mens barnet er i bhg 5-6 timer. Da tenker jeg at barnet kanskje kunne ha vært hjemme og sett film mens vaskingen pågår eller faktisk være med på ærendet. Jeg tror det hadde vært færre barn 100% i bhg om foreldre måtte ha en god nok grunn til å ha de der. Hvilke grunner som kunne ha blitt regler vet jeg ikke, men prøver å få fram et poeng. Uansett, er dette et vanskelig tema. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om det er "greit" å ha barnet i bhg 100% når man går hjemme i permisjon, om man har to friske barn...... Jeg tror at man må finne ut hva som passer for seg selv og familien. Jeg håper bare alle gjør det som er best for barna :-D Vi jobber begge turnus og har 100% bhgplass, men har i år brukt bare 60%. Det krever at vi tar vasking på kveld ol, men det har vært riktig for vår familie, og kommer til å fortsette med det. Til slutt må jeg si at jeg synes på noen måter at det foreldre sier om at barnet selv sier det vil i bhg. er litt "tynn" grunn til å sende barnet i bhg :-p Dette fordi barn ofte ikke kjenner sin egenberensning når det gjelder å bli sliten, og skjønner ikke selv at det trenger en pause. Dette er de voksnens ansvar.

Jeg for min del foretrekker at barnet er i barnehagen og leker med venner og lærer nye ting heller enn å sitte hjemme og se på film i sofaen...

Ellers tror jeg de fleste andre foreldre gjør som deg: vurderer selv hva som er best for sine barn.

#37 Anonym bruker

Anonym bruker

  Superbruker

 • Medlem
 • PipPipPipPipPip
 • 2 171 687 Innlegg:

Skrevet 18 juli 2012 - 23:30

Da gutten min begynte i barnehagen så fikk jeg vite at han var den eneste med redusert plass (av 20 unger), akkurat det forundret meg litt siden jeg vet at enkelte av foreldrene jobber deltid eller er hjemmeværende.

Han har gått i barnehage 3 dager i uka og de 2 andre dagene har vi koset oss sammen. Ikke èn eneste dag av fridagene har han savnet barnehagen! Det har variert hva vi har gjort på, men vi er mye ute å går tur, går tur i skogen med nistepakke, plukker bær/sopp/nøtter når det er sesong for det, leker i fjæra, fisker middag fra bryggekanten eller er bare ute i sandkassa. Inne gjør vi husarbeid sammen, baker, tegner osv. Desse to dagene sammen i uka har vært gull verdt for oss og jeg skjønner ikke at flere (som har mulighet til det) ikke har barna deltid i barnehagen.

Når jeg ser på facebook at venner med babyer gleder seg sååå mye til barnet blir 9 måneder og skal begynne fulltid i barnehagen med lange dager, ja, da lurer jeg egentlig på hvorfor de fikk barn.
 • JenteOgGutterMamma! liker dette

#38 Anonym bruker

Anonym bruker

  Superbruker

 • Medlem
 • PipPipPipPipPip
 • 2 171 687 Innlegg:

Skrevet 18 juli 2012 - 23:36

Fori om man har skiftarbeid må man ha full plass. de som jobber skift har barna ofte ute av barnehagen, og korte dager når det er mulig.

#39 Anonym bruker

Anonym bruker

  Superbruker

 • Medlem
 • PipPipPipPipPip
 • 2 171 687 Innlegg:

Skrevet 18 juli 2012 - 23:37

Da gutten min begynte i barnehagen så fikk jeg vite at han var den eneste med redusert plass (av 20 unger), akkurat det forundret meg litt siden jeg vet at enkelte av foreldrene jobber deltid eller er hjemmeværende. Han har gått i barnehage 3 dager i uka og de 2 andre dagene har vi koset oss sammen. Ikke èn eneste dag av fridagene har han savnet barnehagen! Det har variert hva vi har gjort på, men vi er mye ute å går tur, går tur i skogen med nistepakke, plukker bær/sopp/nøtter når det er sesong for det, leker i fjæra, fisker middag fra bryggekanten eller er bare ute i sandkassa. Inne gjør vi husarbeid sammen, baker, tegner osv. Desse to dagene sammen i uka har vært gull verdt for oss og jeg skjønner ikke at flere (som har mulighet til det) ikke har barna deltid i barnehagen. Når jeg ser på facebook at venner med babyer gleder seg sååå mye til barnet blir 9 måneder og skal begynne fulltid i barnehagen med lange dager, ja, da lurer jeg egentlig på hvorfor de fikk barn.

Da gutten min begynte i barnehagen så fikk jeg vite at han var den eneste med redusert plass (av 20 unger), akkurat det forundret meg litt siden jeg vet at enkelte av foreldrene jobber deltid eller er hjemmeværende. Han har gått i barnehage 3 dager i uka og de 2 andre dagene har vi koset oss sammen. Ikke èn eneste dag av fridagene har han savnet barnehagen! Det har variert hva vi har gjort på, men vi er mye ute å går tur, går tur i skogen med nistepakke, plukker bær/sopp/nøtter når det er sesong for det, leker i fjæra, fisker middag fra bryggekanten eller er bare ute i sandkassa. Inne gjør vi husarbeid sammen, baker, tegner osv. Desse to dagene sammen i uka har vært gull verdt for oss og jeg skjønner ikke at flere (som har mulighet til det) ikke har barna deltid i barnehagen. Når jeg ser på facebook at venner med babyer gleder seg sååå mye til barnet blir 9 måneder og skal begynne fulltid i barnehagen med lange dager, ja, da lurer jeg egentlig på hvorfor de fikk barn.

Ehhh... kjenner du mange som gleder seg sååå mye til å sende en 9 måneder gammel baby i barnehagen? Hva slags omgangskrets har du egentlig?

Og bare en ting: det at man ikke har redusert plass i barnehagen betyr ikke at man har barna sine fullt der fordet. Her jobber mannen skift, så det varierer veldig fra uke til uke hvor mye barna våre er i barnehagen. De er der som regel 6 timer 4 dager i uka. Men fordi vi må ha dem der full dag innimellom hver tredje uke, så må vi ha full plass.

Du får ikke noe Mother of The Year pris fra meg. De jeg kjenner bruker all sin fritid på barna sine og gjør alle de tingene du nevner, I TILLEGG til å jobbe for å forsørge dem.
Tror bare du har en veeeeldig merkelig omgangskrets. Jeg kjenner INGEN som har gledet seg til å sende en liten baby i barnehagen. Og jeg kjenner ingen som har sendt en liten baby i barnehagen heller...

#40 Anonym bruker

Anonym bruker

  Superbruker

 • Medlem
 • PipPipPipPipPip
 • 2 171 687 Innlegg:

Skrevet 18 juli 2012 - 23:40

Helt enig HI!
Syns det svømmer over av beklagelser for tiden, om at nå måååå barnehagen åpne igjen snart. Sååå lei av survete unger og trassunger. Leeei ferie, osv.

Ærlig talt! Det er barns deres, jeg skjønner ikke at det går an å bli lei av å ha tre hele uker sammen med de.
Og ikke kom slepende med ADHD, asberger eller andre krevende diagnoser. Jeg snakker om sutring fra foreldre med diagnosefrie barn!!! Usmakelig sutring!!! Og de samme foreldrene er vel de som masker ut timene i barnehagen.

Nei, jeg har ikke noe svar til deg HI, for det er uforståelig for meg. Så istede fikk du en liten utblåsning.

Takkskalduhahversågod!


Jeg spyr av sånne utsagn!!! Har en sønn på 3 år, som har gått i bhg fra han var 1 år, og jeg kan med hånda på hjertet si at dette er den første ferien hvor jeg ikke gleeeeder meg til han skal i bhg igjen. Hittil har han vært trassig, aktiv og meget utfordrende, og det har til tider vært et ork å ha han hjemme i lengre perioder! Har også en liten en på ti mnd, noe som har gjort det slitsomt med to små hjemme. Min treåring har vært mer rolig og grei denne ferien enn noen gang tidligere, og jeg koser meg hjemme med han nå.

MEN, jeg vet hvordan det føles å glede seg til ungen skal i bhg igjen. Og jeg er ikke redd for å si det!! Selv om man får barn, så er ikke det ensbetydende med at man ønsker å ha dem gående hjemme hele tiden! Jeg liker å gå hjemme i permisjon, men ett år er nok for min del. Da vil jeg tilbake i jobb!! Folk er forskjellige, og man er ikke en dårlig mor fordi man ikke ønsker å gå hjemme med barna. Herregud...


Annonse

Denne siden er en del av Klikk.no/foreldre der du kan lese mer om graviditet, baby og barn. Følge graviditeten uke for uke eller les om babyens utvikling.