Gå til innhold

Se også disse forumene:
Kvinneguiden Doktor Online
Foto

Noen med erfaring med falsk krupp unger??? Når slutter de med falsk krupp???


 • Logg inn for å svare
2 svar til dette emnet

#1 Tutla

Tutla

  Aktiv bruker

 • Medlem
 • PipPip
 • 406 Innlegg:

Skrevet 07 mai 2012 - 21:43

Den eldste hos oss har slitt med falsk krupp siden h*n var 3 mnd og er nå snart 4,5 år! De siste kveldene har hun begynt igjen, 3 gang dette året......... Ikke dårlig nok til at vi gir Predisolon, men ikke langt fra heller...... Vi begynner å bli desperate og fortvila - for er jo ikke noe vi kan gjøre for å forebygge (har prøvd alle kjerringråd, vært hos fastlege og spesialist og legevakt mange ganger)

Det er absolutt utelukket astma - da vi har vært hos spesialist i lungesykdommer 3 ganger det siste 1,5 året. Fastlegen og legevakt hører heller aldri astmalyder, og astmamedisinen hjelper ikke - så ikke astma (for de som ville mene det).

Dere som har hatt barn som har hatt mye og til dels alvorlig falsk krupp over lang tid og er såkalt kruppunger - når gikk det over? Hvor gamle var de ved siste anfall??? Har lyst på et lite lys i tunellen........
Lykkelig 3 barnsmor. 2 eskimoer fra St.Olavs født des -07 og mai -10, og en fersking fra Hausken født okt -12 :-)

Forumtråden fortsetter under...

#2 krølle...

krølle...

  Aktiv bruker

 • Medlem
 • PipPip
 • 613 Innlegg:

Skrevet 07 mai 2012 - 23:56

Vi har en på 5,5 år som har både astma og falsk krupp. Så snart han får bittelitt feber og snørr, blir han tett rundt midnatt og så har vi det gående. Kald luft gir bedre krupp, men verre astma. Veldig festlig! Siste året har imidlertid kruppanfallene kommet sjeldnere, så vi håper han snart er over det. Værste året for oss var da han var mellom 3,5 og 4,5 år. Da hadde han seks falsk krupp perioder på ett år, hvorav to medførte innleggelse. God bedring til deres lille!
 -06 +  12.05.12

#3 Iselilja

Iselilja

  Ivrig bruker

 • Medlem
 • PipPipPip
 • 1 599 Innlegg:

Skrevet 08 mai 2012 - 05:57

Husker ikke helt når han hadde sitt siste skikkelige anfall, men han kan ha vært ca 5-6 år. Nå fyller han snart 8, og i vinter hadde han fortsatt bjeffehoste når han ble skikelig forkjølet, men uten "krupp-pusten". Det er ikke noe hyggelgi mens det står på, men godt å vite at de vokser det av seg.

Riktig god bedring :)
Nothing is impossible, the word itself says "I'm possible" Audrey Hepburn


Annonse

Denne siden er en del av Klikk.no/foreldre der du kan lese mer om graviditet, baby og barn. Følge graviditeten uke for uke eller les om babyens utvikling.