Gå til innhold

Tror mannen min vil få sparken når han sier han skal ha pappaperm


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Det er sikkert ulovlig, men de trenger jo ikke gjøre annet enn å begrunne det med noe annet? Vi kan vel ikke bevise at det er derfor han mister jobben? De har nemlig gjort det mot noen andre før så jeg tror de vil gjøre det igjen. Skal de opplære en ny mann gidder de ikke ta den gamle tilbake. Er nemlig en type jobb man blir "rusten i" etter lang tids fravær.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvis han har oppført seg slik at de har andre godkjente grunner for å si ham opp så stiller han tynt ja. Lurer litt på hva slaks jobb han kan ha hvis han blir så "rusten" etter 10 ukers fravær at de er bedre å lære opp en ny.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han må kunne en hel masse tall og bokstavkoder utenat, og det er vanskelig å huske alt etter en permisjon. De kan jo fort sparke han og bare si at de ikke har bruk for han mer. Han gjør jobben sin godt, men de kan jo helt klart si han ikke gjør det uten at det lar seg bevise eller motbevise.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ikke greie på permisjoner, men går det ikke an å ha sånn gradert perm da? Sånn at han er hjemme en dag eller 2 hver uke, og du er hjemme resten?

 

Da er han jo i jobb hele tiden, bare at han er borte noen dager hver uke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis de sier de ikke har bruk for ham kan de heller ikke ansette en ny i hans stilling.

Hvis de skal sparke ham pga at han ikke gjør jobben sin godt nok skal han ha advarsler og de må bevise det. Det er nesten umulig å bli kvitt folk med den begrunnelsen, uansett hvor dårlig de utfører jobben.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jobber han i kassa på Rema eller noe sånt? Der må de jo huske kodene på brokkoli og bananer og alt mulig ;)

 

nei, dette var en stygg spøk! Om dere mistenker at han får sparken pga permisjon, må dere melde dette inn for arbeidstilsynet eller noe. Også kan han kontakte organisasjonen sin, for han er sikkert organisert i en eller annen organisasjon som kan bakke han opp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...