Tesla Model S

Skal gjøre en 900-hesters Tesla Model S

Dun kan få den med motorlyd.

Publisert Oppdatert

Den russiske tuneren Larte Design er kjent for å style biler så de kan konkurrere med Vinterpalasset hva gjelder visualitet. Selskapet har fokusert modeller fra bilmerker som Mercedes, Infiniti og Range Rover.

Men nå har russerne tatt for seg en Tesla Model S og sminket den kraftig opp med et bodykit som øker vekten med 13 kilo. "Elizabeta" er navnet på Tesla-en fra Larte Design, som ble vist frem for første gang på den eksklusive bilutstillingen Top Marques Monaco.

Hvit Tesla med 900 hk

Men Larte Design har mer i ermet. Den lavafargede "Elizabeta" skal følges opp med en hvit versjon med hele 900 hk. Tuningselskapet opplyser ikke hvordan de øker ytelsene med 29 prosent, men hevder at det verken vil påvirke energiforbruket eller rekkevidden. 

Som "Elizabeta" skal den ha diffusorinnsats i karbon, samt karbonelementer på på støtfangeren foran, hjulbuer, sideskjørt og bagasjelokk.

Jukselyd

Siden Tesla-en nærmest er lydløs tilbyr Larte også en lydenhet som gir motorlyd i høyttalerne. Du kan sågar legge inn egne lydspor dersom du ønsker det.

- Vi lager biler som ikke bare er teknisk perfekte, men som også har en svært emosjonell karakter, sier Larte-sjef  Alexey Yanovskiy. Intet mindre.

TUNING: Tre bidrag fra Larte Design. Fra venstre: Tesla Model S, Range Rover Sport SDV8 med 400 hk og Mercedes GL Black Chrystal. FOTO: Larte Design
TUNING: Tre bidrag fra Larte Design. Fra venstre: Tesla Model S, Range Rover Sport SDV8 med 400 hk og Mercedes GL Black Chrystal. FOTO: Larte Design

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning