Mercedes GL

Tar oppmerksomheten fra alle de andre SUV-ene i gata

Bilstyling dersom man liker bling

Publisert Oppdatert

SUV-en Mercedes GL er nok en bil svært mange kunne tenke seg. Enormt med plass, et bagasjerom på maksimalt 2300 liter, syv seter, sterk motor, firehjulsdrift, høy sittestilling og komfort i toppklassen.

Og har man råd til en GL, er man neppe bekymret for detaljer som at størrelsen kan ha sine ulemper, for eksempel i parkeringshus, eller at den er tørst.

Men dersom du synes det er et problem at bilen, størrelsen til tross, tiltrekker seg for lite oppmerksomhet, så har den russiske bilstylisten Larte Design en løsning som gjør at du aldri mer kommer til å gli umerkelig gjennom nabolaget.

Larte Design har spesialisert seg på Infiniti QX-modeller, Range Rover Evoque, Range Rover Sport, Lexus LX og Mercedes GL - ikke akkurat unnselig biler i utgangspunktet.

Black Chrystal er navnet på GL-varianten som forvandler den store SUV-en til firehjulstrekkernes (Władziu Valentino) Liberace. Alt fra grill, støtfangere, luftinntak, lys, spoilere, skjørt, hjulbuer og 22-tommers felger er signert Larte Design, og er grep i ypperste bling-klasse.

I samarbeid med tyske Wetterauer Engineering GmbH kan Larte Design også tilby et tuningprogram for GL, som gjør at versjonen med 3,0-liters V6-er ikke bare ser hvassere ut, men faktisk yter hvassere også. Med Wetterauers inngripen øker ytelsene fra 258 hk og 620 Nm til 290 hk og 690 Nm.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning