Test av brukte flerbruksbiler

Disse bilene er både billige og praktiske

Passer perfekt for småbarnsfamilier med trangt budsjett.

SYV SETER: Med to ekstra seter helt bakerst mister man litt bakseteplass, men gjør samtidig at man kan få med seg alle i én bil.
SYV SETER: Med to ekstra seter helt bakerst mister man litt bakseteplass, men gjør samtidig at man kan få med seg alle i én bil.
Publisert Oppdatert

Flerbruksbiler, eller MPV-er som de også kalles, er et undervurdert alternativ for deg som er ute etter familiebil. Dette er på ingen måte biler som vekker noen store følelser (med mindre du blir ekstremt gira av god plass), men de er til gjengjeld veldig praktiske og har ofte en bruktpris som ligger under en stasjonsvogn fra samme tidsepoke. Du kan rett og slett få veldig mye for pengene hvis du velger en brukt flerbruksbil som familiefrakter.

Vi har valgt ut fem modeller som både har vært relativt populære i Norge, og som dermed finnes i et visst antall på bruktmarkedet, og har en gjennomgående god kvalitet. Generelt sett ser ikke flerbruksbilene ut til å stå tilbake for sine lavere stasjonsvognfettere når det gjelder holdbarhet.

Det beste av alt er at du kan få noen av disse bilene til langt under 100 000 kroner. Noen modeller som har vært lenge på markedet finnes det også eksemplarer av hvor prisforlangende ikke er mer enn 40 000 kroner. Med smarte løsninger som en travel småbarnsfamilie garantert vil sette pris på, er dette åpenbart gode valg.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning