Atlantis 50x4

Når størrelsen teller

Atlantis 50x4 er blitt bygget om for å passe til norske forhold.

Publisert Oppdatert

Sjøen for alle-messa på Lillestrøm åpnet fredag, og Klikk Båt er på plass for å dekke alt av nyheter.

Messegulvet domineres av båter for folk flest, men innimellom småbåtene finner vi en og annen stor luksusbåt. Atlantis 50x4 er en av disse, og denne båten er bygget om for å passe de norske kundenes behov.

Les også:

Årets heteste båtnyheter - stor oversikt over de viktigste nyhetene på Sjøen for alle.

Blant annet har båten fått et fullverdig utekjøkken, for nordmenn flest ikke er voldsomt glad i å innhylle seg i stekeos under dekk.

Av andre endringer finner man blant annet mer slitesterke stoffer - både på møblene utendørs, og under dekk.

To rommelige lugarer

Der finner man forøvrig også to romslige lugarer med hvert sitt bad. Den store og lyse eierlugaren befinner seg midt i båten, og har alt man forventer seg av en luksusbåt i denne klassen. Badet som er tilknyttet lugaren er også rommelig, og har et frostet glasstak som også øker romfølelsen.

I baugen finner vi en gjestekabin med dobbeltkøye og eget bad. Også her er det mer enn nok plass til at man kan tilbringe nettene i sengen uten fare for akutt klaustrofobianfall.

Oppe på dekk er det god plass, både til å sitte og til å bevege seg. Salongen domineres av en stor sofagruppe med god plass til alle båtens passasjerer. Helt akter er det også en sittegruppe som kan gjøres om til en stor solseng hvis været tillater det.

Les også:

En dag i drømmeland

Bryner seg mot de beste

Hetest i Düsseldorf

2x IPS 600

Blant ekstrautstyret man kan velge, er en glassdør som lukker cockpiten helt. Det gjør at støyen i cockpit blir minimal, spesielt ettersom båten er utstyrt med to IPS-600-motorer.

Det betyr at motorene er plassert helt akter i båten, og man slipper å ha dem rett under cockpit - noe som medfører støy og vibrasjoner.

De to motorene klarer også å gi den store båten en toppfart på rundt 32 knop, noe som burde holde for de fleste.

Ikke sertifikatpliktig

Båten er akkurat under 15 meter lang, og du slipper dermed akkurat unna sertifikatplikten.

Prisen ligger på rundt 6,5 millioner før ekstrautstyr - noe som betyr at man fort kan legge på enda en million på prisen. Båten som står utstilt på Sjøen for alle har en pris på i overkant av 7,5 millioner - og er allerede solgt. Importøren Italmarin kan fortelle oss at de har solgt 5 stykker av denne modellen allerede.

Så selv om det er mange som drøyer båtkjøpet, finnes det fortsatt de som er villig til å bla opp flere millioner.

Følg med på Klikk Båt gjennom helga for full dekning av nyhetene på Sjøen for alle!

Les også:

Nå gjør du båtkupp!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning