Ekspertenes beste hud-råd

- Dette pudderet er fantastisk!

Den kjappeste veien til drømmehuden? Sjekk hva ekspertene har å si.

FAVORITT: Ikke bare er det hudterapeut Monikas favoritt, men Jane Iredales Amazing Base vant også Det Nyes mineralsminketest for en liten stund siden.
FAVORITT: Ikke bare er det hudterapeut Monikas favoritt, men Jane Iredales Amazing Base vant også Det Nyes mineralsminketest for en liten stund siden. Foto: FOTO: Produsenten
Publisert Oppdatert

Hvem drømmer vel ikke om plettfri, perfekt og vakker hud? Det er ingen tvil om at hud og naturlig glød står i sentrum denne sesongen, men dessverre har det seg slik at når det gjelder å holde huden fin, jevn og rynkefri, ja så finnes det mange fallgruver man må passe seg for.

Men finnes det noen snarveier, tenker mange? Hva gjør jeg får å få huden pen på kortest mulig tid? Og hvilke produkter kjøper jeg for å oppnå det beste resultatet? Slapp av, våre eksperter har råd:

1. Hudpleier og skjønnhetsjournalist Monika Tøraasen

Her er produktene Tøraasen sverger til som gir flott hud på null komme niks:

1. Pick Me Up Face Mist fra Ole Henriksen

- Supert å ha med i vesken i tilfelle huden trenger en oppkvikker i løpet av dagen. Dette er en spray som kan sprayes på huden når du skulle trenge det, til og med over sminken. Den inneholder blant annet C-vitamin og Kamille, som virker oppkvikkende på huden.

2. Glycolactic Radiance Skin Renewal Mask fra REN

- For meg er det viktig med glød i huden, og da er denne peelingmasken helt utrolig. Den fjerner døde hudceller, slik at huden fornyes og dermed også gløder. I tillegg jevner den hudens tone og bekjemper utbrudd av akne. Rett og slett et perfekt alt-i-ettprodukt.

3. Nude Magique BB creme fra Loreal

- Denne fungerer som en vanlig fuktighetskrem, men inneholder pigmentkapsler som gjør kremen om til en lett foundation idet kapslene møter huden. Gir en jevn og glødende hud.

4. Leppomade fra EOS

- Jeg har sverget til denne leppepomaden siden første gang jeg prøvde den. Denne er full av pleiende og nærende vitaminer og oljer, og jeg har så å si ikke vært tørr på leppene siden jeg begynte å bruke denne.

5. Amazing Base mineralpudder fra Jane Iredale

- Dette pudderet er fantastisk! Det smelter inn i huden og gir en jevn hudtone uten å virke for dekkende og få sminken til å se ut som en maske. I tillegg gir mineralene huden masse med næring, og solfaktoren beskytter mot UV-stråler.

MONIKAS FAVORITTER: Disse produktene er et must-have for hudpleier og skjønnhetsjournalist Monika Tøraasen.
MONIKAS FAVORITTER: Disse produktene er et must-have for hudpleier og skjønnhetsjournalist Monika Tøraasen. Foto: FOTO: Colourbox/Produsentene

2. Hudterapeut Mona Wahr-Hansen Ottho ved Dr. Bondeviks Hudklinikk

Disse produktene er alle favoritter hos Wahr-Hansen Ottho, og lover å gi deg perfekt hud på rekordtid.

1. Night Renewal Hydra Gel fra Exuviance

- Jeg liker en litt rikere nattkrem for å gi huden noe ekstra godt under nattens cellefornyelse.

2. Gentle Cleansing Creme fra Exuviance

- Det er viktig å rense huden godt med en god rensekrem tilpasset huden før du legger deg. Jeg liker en rensemelk som renser godt men likevel er mild og ikke tar for mye av de naturlige fettstoffene på hud barrieren. Denne med litt fruktsyrer gir en lett peelingeffekt, og er en super rens med en god pris.

3. Vespera Bionic serum fra Excuviance

- Et godt serum er ekstra bra under dagkremen, spesielt om man trenger litt ekstra, Denne gir masse fuktighet, en flott glød til tørr hud og er veldig drøyt i bruk.

4. Mulitivitamin Power Recovery mask fra Dermalogica

- Denne er supert for huden, gjerne en gang i uken, eller oftere avhengig av hudtype.

5. Bare Minerals mineralfoundation

- Jeg elsker mineralsminken til I.D. Bare Minerals. Dekker ujevnheter og gir plettfri hud på 1-2-3.

3. Hudpleier og fagsjef Nicola Vendrell ved Artesia Spa Grand Hotel

Disse produktene er alle på toppen av Vendrells må-ha liste for perfekt hud på kortest mulig tid:

1. Resurfacing Gel Peeling - Wrinkle Lift Radience fra Decleor

- Denne effektive fruktpeelingen er perfekt for hjemmebruk, og gir god eksfoliering av huden, glød og er beriket med anti-aning og oppstrammende ingredienser. La virke i 10-15 minutter, vask av med vann.

2. Snake Mask fra Rodial

- Denne er perfekt når huden trenger "et løft", og er ypperlig å legge før du skal påføre make-up, eller for deg som vil ha effektiv hudpleie og har lite tid. Masken påføres i et jevnt lag (obs unngå hårfestet og brynene) og må få tørke i ca 15 min. Deretter løsner du masken i kantene og drar den forsiktig av. Masken virker oppstrammende, gir fin glød, trekker sammen porene og har en lett peeling effekt.

3. CoffeeBerry Thightening Serum fra Priori

- Et askepottserum som kan brukes på ansikt og hals under dag/nattkrem. Gir umiddelbar lifting effekt, tilfører fukt, mykgjør huden, gir glød og virker anti-aging. Kan brukes daglig for voksen hud eller ved behov før make-up eller en tur på byen for yngre hud.

4. Snake Serum Pen fra Rodial

- Dette er "botox på flaske". Høykonsentrert serum som brukes lokalt der du trenger å "viske ut" linjer og rynker. Perfekt å ha i vesken for en touch up når du trenger en boost. Brukes lokalt på f.eks. Sinnarynken, pannen eller kråketærne. Serumet virker umiddelbart oppstrammende , glatter ut mimikklinjer og gir fin glød.

5. Beauty Diamond Regenerating Midnight Concentrate fra Carita

- Dette "Rolls Royce"-produktet er beriket med det beste innen anti-agingingredienser, og er et 3 i 1-produkt. Har du vært igjennom en stressende periode og du føler at huden trenger en real kickstart, bør du prøve denne. Kurprodukt som heler og reparerer huden, og skal benyttes tre ganger per uke. Det kan brukes som en maske eller som et serum og en nattkrem i et produkt.

Drømmehud på 1-2-3

Disse produktene har også rykte på seg for å være såkalte "Askepott"-produkter, det vil si; gir det illusjonen av drømmehud på 1-2-3, og listes ofte opp av diverse kjendiser som et must-have i sminkemappa eller på badehylle. Hvorfor ikke prøve selv?

NICOLAS FAVORITTER: Produktene som garantert gir deg vakrere hud ifølge hudpleier Nicola Vendrell.
NICOLAS FAVORITTER: Produktene som garantert gir deg vakrere hud ifølge hudpleier Nicola Vendrell. Foto: FOTO: Thinkstockphotos/Produsentene

1. Black Rose cream mask fra Sisley

2. Advanced Night Repair fra Estee Lauder

3. Prep and Prime skin brightening serum fra Mac

4. Good Morning skin serum fra Elizabeth Arden

5. Beauty Flash Balm fra Clarins

6. Protect and Perfect beauty serum fra No7 hos Boots

Les også:

Kule covre til mobilen er den nye motedillen

Disse produktene er verdt hver krone

Her er maten som gjør huden vakker

Slik løser du skjønnhetskrisene

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning