7 tips om skjønnhet

Camilla Skovgaards beste skjønnhetstips

Dette er skodesignerens 7 tips for å holde seg vakker.

NATURLIG SKJØNNHET: Camilla Skovgaard bruker lite sminke til hverdags, og fokuserer mer på å gi fuktighet til hud og hår.
NATURLIG SKJØNNHET: Camilla Skovgaard bruker lite sminke til hverdags, og fokuserer mer på å gi fuktighet til hud og hår. Foto: Foto: Louise Samuelsen.
Publisert Oppdatert

Camilla Skovgaard (37) er verdenskjent for sitt ekslusive og funky skodesign med sagtaggede såler. Her får du hemmeligheten bak hennes vakre utseende.

1. EFFEKTFULLE DETALJER

Til daglig bruker jeg nokså lite makeup. Jeg bruker ingen mascara, men farger brynene, så de er markante. Når jeg skal ut, lakkerer jeg neglene mørke, og bruker en rød leppestift fra Giorgio Armani.

Les også: Slik får du perfekte bryn

2. LETTSTELT HÅR

Jeg har fått en friere holdning til håret etter det ble klippet kort. Det krever mindre daglig vedlikehold, men til gjengjeld flere besøk hos frisøren. Mitt favoritt-hårprodukt er Oléo Relax Serum fra Kérastase (kr 245), som gir pleie, glans og kontroll.

3. PAKK EN KLIMAKREM

Jeg reiser hele året i forskjellig klima, og bruker Kiehls Ultra Facial Cream 24 hrs (kr 250). Den gir passe fukt gjennom hele dagen, uansett hvor jeg befinner meg, uten at jeg blir for tørr eller for blank i T-sonen.

Les også: Ukens utvalgte produkt; klimakrem.

4. BRUK PARFYME DAGLIG

Jeg har tre favorittdufter som alltid er med i kofferten. Den klassiske Fendi eau de toilette (ca. kr 220 for 100 ml)er helt klart den parfymen jeg har fått mest komplimenter for, og som har vært en del av meg i over 15 år. De to andre er Dia (ca. kr 2 050), og eau de parfume Opus III (ca. kr 1 700) fra arabiske Amouage, som kan kjøpes på Harrod.com.

5. FINN EN GOD CONCEALER

En av de beste concealere jeg har prøvd, er Long Lasting Softening Concealer (kr 290) fra Lancôme. Den har en god konsistens, verken for tykk eller for tynn - og så synes jeg den skjuler de fine linjene i huden .

6. HUSK FUKT TIL NATTEN

Jeg er veldig nøye på at huden får fuktighet nok, så om kvelden bruker jeg Crème de la Mer (kr 1 775), eller Crema Nera (kr 1 950) fra Giorgio Armani. Begge disse kremene gir mye fuktighet.

Les også: Nødhjelp til tørr og dehydrert hud.

7. GI KROPPEN OLJE

Jeg bor i en hotelleilighet, så jeg er blitt vant til å bruke deres kroppsprodukter fra merket Elemis. Særlig god og fuktgivende er den velduftende Frangipanioljen (ca. kr 270 for 100 ml), og Vitamin-Rich Body Lotion (ca. kr 210 for 200 ml på Timetospa.co.uk).

Les også:

10 tips til perfekt hud

Skjønnhetstips til voksen hud

Dette demper søtsuget

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning