Oppskrift på tilbehør til ribbe
Hellstrøms ribbetilbehør
Ribben blir ikke helt det samme uten.
Se også vår oppskrift på ribbe med sprø svor
Vi tok turen til Bagatelle for å se hva Eyvind Hellstrøm serverer til ribba. Det viste seg å være litt av hvert.
Hellstrøm disker opp med grønnkål, rødkål, stekte epler, løk og 40-50 poteter. Sjekk ut videoen!
Les og se video:
Les også:
Lyst på daglig oppskrifter? Følg Sjuve på Facebook!
Hellstrøms tilbehør til ribbe
Her er mesterkokk Eyvind Hellstrøms tilbehør til juleribbe. Husk at du kan bruke det klarede smøret flere ganger. Om du begynner med potetene, så kan du bruke smøret til kål, løk og epler.
Se hele oppskriftenTil 4 porsjoner
1 stk Grønnkål
4 stk Sjalottløk
4 stk Bacon
2 stk Eple
40 stk Poteter
250 g Smør
Salt og pepper
1 ss Smør
12 stk Løk
150 g Smør, klaret
2 stk Eple
150 g Smør, klaret
1 stk Rødkål
3 stk Sjalottløk
1 ss Honning
10 stk Fiken
2 ss Sherryeddik
Olje
4 ss Solbær
1 dl Solbærsaft
Salt og pepper
Denne saken ble første gang publisert 05/12 2008, og sist oppdatert 26/06 2017.