Slik forelsker han seg

Den første daten trenger ikke bestå av pinlig stillhet.

Slik forelsker han seg
Slik forelsker han seg
Publisert Oppdatert
Du vet han du bare ikke klarer å ta øynene bort fra. Han som får hjertet ditt til å slå vilt, håndflatene dine svette, stemmen din til å skjelve og tungen din til å slå krøll på hvert ord du prøver å uttale. Ja, han du er superforelsket i, og som du skulle ønske følte det samme for deg.

Kjærlighetslivet kan være en frustrerende og skuffende opplevelse når du ikke aner hva som gjør at ting blir som de blir. Samtidig kan romantikk og kjærlighet være fantastisk når du lærer og vokser - og dermed blir sikrere og sikrere på hva du ønsker deg.

Vær attraktiv

Og nei, dette dreier seg ikke om å være den tynneste, den peneste, eller den smarteste. Det absolutt viktigste er at du trives med deg selv. Gjør det du føler er nødvendig for å komme deg dit - enten det dreier seg om et nytt antrekk, å klippe håret, eller å endelig bli ferdig med eksamenen som har hengt over deg i månedsvis. Alle liker mennesker som tar ansvar for seg selv - både på det fysiske og psykiske plan. Gjør det beste ut av forutsetningene du har, og husk at når du føler deg bra, vil også andre se dette ved deg, og det er svært tiltrekkende!

Les også: Vent med sexen

Les også: Ulykkelig singel

Les også: Dette tiltrekkes vi avFinn egne svakheter

Det er ikke dumt å finne dine egne svakheter og forsøke å jobbe med å redusere disse. Få nøyaktig tilbakemelding fra venner du stoler på, folk som våger å si til deg hva du kan jobbe med, enten det gjelder banale ting som dårlig ånde eller dårlig språk, eller mer markante proble,er som dårlige manerer, uærlighet eller negativ fokus mot andre. Det kan være tøft å godta at du sliter med noe av dette, men det vil definitivt gjøre det lettere for deg i fremtiden dersom du er bevisst på det og faktisk kan gjøre noe med det.

Oppførsel

Noe av det viktigste når man ønsker at andre skal like en, er det å kunne oppføre seg på en måte som får andre til å ønske å være mer sammen med deg. Start med en vennlig og høflig tone, unngå de store diskusjonene i starten, få ham til å føle seg viktig ved å stille spørsmål, vær nysgjerrig, gi ærlige komplimenter og ikke kritiser eller klag.

Småprat

Det å kunne småprate er virkelig en god egenskap om man mestrer den. Mange synes det virker vanskelig, men tenk deg - du har alltid noe å snakke om! Nye filmer og musikk, nyheter, morsomme historier du selv har opplevd er noen eksempler.

Og for all del; fokusere på å lytte når han snakker, gi ham din fulle oppmerksomhet, tilby han positiv, non-verbal tilbakemelding som det å stryke ham på skulderen eller hånden, dette hjelper han å komme inn i en god flyt selv.

Få ham til å slappe av

Ta bort presset fra situasjonen ved å være jordnær og litt tøysete i humoren. Det gjør for eksempel ikke noe om du forteller ham om en tabbe du har gjort, slik blir du mer "menneskelig" i hans øyne. Litt smakfull småerting vil også gjerne få ham til å gjøre det samme. Ved å få ham til å slappe av, vil du også få ham til å ta innover seg og sette pris på din styrke som person.

Fremhev dine kvaliteter

Gjør et godt inntrykk på et romantisk nivå ved å vise frem dine beste sider og kvaliteter. Du kan for eksempel fremheve dine sexy og feminine kvaliteter ved blikket ditt, klærne du går med, parfymen din og smilet ditt. Du kan fremheve dine varme, snille og følsomme kvaliteter ved å bry deg om han når du stiller spørsmål, lytter, gir tilbakemelding i form av stryk på hånden eller i håret hans. Og du kan med fordel vise ham den "virkelige" siden av deg selv, den som viser din ekte karakter.

Timing

Timing er viktig når det kommer til å påvirke hans følelser. Når du merker at hans følelser blir sterkere, er det på tide å gi ham en liten smakebit av det beste av deg. Da kan du for eksempel spørre om du kan kysse ham, eller bare stirre ham i øynene, sette deg nærmere han og stryke ham lett på låret.

Det er akkurat i disse øyeblikkene minnene vil feste seg dypt inn i hans hode, hjerte og sjel!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning