Oral nytelse

Hemmeligheten bak perfekt oralsex er ganske enkel. Og våt!

Oral nytelse
Oral nytelse
Publisert Oppdatert
God oralsex er virkelig ingen kunst, men om det gjøres over gjennomsnittlig bra kan det faktisk være den beste kunsten han noen gang har opplevd!

Du må også kose deg

Det blir det mest perfekte forspillet for både ham og deg dersom du klarer å nyte "sugejobben" like mye som han gjør det. Det skal ikke være stressende for deg, men det skal være noe du faktisk liker. Og det er lett å like det når du ser ham kose seg og stønne i ekstase.

Menn er ulike på sexfronten selv om man ikke alltid skulle tro det. Når det gjelder både tempo og styrke vil dette variere fra person til person. Noen foretrekker det raskt og brutalt, andre ønsker at du setter ned tempoet og bruker mykere grep og sugeteknikk. Men, det alle har til felles er at nytelsen når taket når de ser at kvinnen som suger faktisk liker det hun gjør og viser at hun selv blir tent av det.

Det handler også her om at øvelse gjør mester, men først og fremst blir det vellykket dersom du er trygg på deg selv og partneren din i sengen. Deretter er det mulig å eksperimentere så fritt du bare vil!

Noen holdepunkter


Her har du noen stikkord!

Jo våtere, jo bedre: Det kan bli mer smertefullt enn godt for mannen dersom penisen ikke er våt nok når du suger ham. Sørg derfor for å bruke nok spytt og/eller glidemiddel når du koser med ham. Da er det også lettere for deg å gjennomføre det, i tillegg er enklere å styre opp og ned på tempoet underveis.

Les også: Derfor er noen kyss ekstra gode

Les også: Det beste sextidspunktet

Les også: Finn dine erogene sonerRiktig stilling for deg: Han bør ligge flatt ut på sengen slik at du får fri tilgang til både penis og pung. Samtidig kan du også stryke han på magen og brystet og leke deg litt ekstra.

Riktig stilling for ham: Når han ligger flatt ut bør han også være komfortabel. Om han har noen puter i ryggen får han i tillegg perfekt utsikt fordi han da kan se deg suge ham. Det visuelle tenner ham maks.

Fristing og erting: Av og til er det riktig å gå "rett på sak", men jo lenger man frister og erter hverandre under forspillet, jo bedre blir gjerne sexen. Dermed er det et skikkelig sjakktrekk om du bruker tid på å kose med ham, gjerne med små slikk rundt penisområdet, stryk på huden og sexy ord som forteller hva du gleder deg til og hva du synes er deilig med ham.

Fast grep om skaftet: Ikke klem for hardt, men han skal samtidig kjenne at du holder ham fast rundt skaftet. Og liker han at du holder ham hardt, skal dette grepet være sterkest rundt roten på skaftet og ikke ytterst på penishodet. Det ytre området er svært sensitivt, så her bør du være mer forsiktig og heller bruke tungen til å småkose med eller ha hele hodet i munnen.

Stønning og nytelse: Som nevnt er det viktig at du også viser at du nyter det mens du suger ham. Han vil føle seg stresset og ukomfortabel dersom det ser ut som det blir mer jobb for deg enn glede. Så fortell hva du liker med det og lag gjerne litt lyder som uttrykker hvor mye du liker det.

Lek med pung: Ja, det er penisen du suger på, men det betyr ikke at du skal glemme området under penis. Det er også supersensitivt, så her vil han oppleve ekstra nytelse dersom du for eksempel kiler ham forsiktig med tungen din og leker deg litt.

Dypt innover: Om du får det til, så er såkalt "deep throating" en fantastisk måte å bli sugd på. Det betyr at du putter penisen så langt bak i munnen som du klarer og at leppene dine møter bunnen av skaftet. Det er helt vanlig å kjenne litt brekninger og slettes ikke alle kvinner er komfortable med å gjøre dette, men om du klarer det, gir det rom for en del variasjon underveis.

Vibrator: Vibratorer er ikke bare for kvinner, også menn kan ha stor glede av dette. Du kan for eksempel legge vibratoren på pungen hans mens du suger ham eller til og med bruke vibratoren på penishodet for å sette ekstra fart på nytelsen. Husk bare på å ikke presse for hardt her.

Når han kommer: Om du gjennomfører oralsexen til han når klimaks, er det mange steder han kan få utløsning på. Hva liker du best at han gjør? Hva ønsker han selv? Enten han vil sprute på brystene dine, i ansiktet ditt, på magen din, i munnen din; her vil han helt sikkert bli i ekstase om du kommer med ønsker. Men, om han tenner på å sprute deg i ansiktet, kjør på! Hndjobb220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning